2777
2789
عنوان

موضوع خاصی در نظر ندارم

46 بازدید | 10 پست

دلم میخواد تاپیکم پر بازدید بشه حداقل اگر نشد تو پربازدیدا انقدر خیانت و چیزای ناراحت کننده نباشه

بیاید اوضاع فعلیتونو بگید

من امتحان زبان دارم و حالم خوب نیست و خاله ی مادرم حالش خوب نیست ، نگران اونم امیدوارم زودتر حالش خوب بشه

همزمان دارم از شدت بدبختی میخندم🤣🤣🤣🤣🤣 * وقتی استرس میگیرم یا درد عصبی دارم خندم میگیره عادت منه*

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

شام ماکارونی پختم

بعدش با همسر یه قل ی ون زدیم

الانم نشستم دارم سریالم ومیبینم قسمت اخرش

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
شام ماکارونی پختمبعدش با همسر یه قل ی ون زدیمالانم نشستم دارم سریالم ومیبینم قسمت اخرش

ماکارونی قاتل ؟ خداییش نترسیدی🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماکارونی قاتل ؟ خداییش نترسیدی🤣🤣🤣🤣

والا تاالان که بهش فکر نکرده بودم

اما تازه نخریدم ماکارونی مارکشم زر ماکارون

انشالله که خیر😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
والا تاالان که بهش فکر نکرده بودماما تازه نخریدم ماکارونی مارکشم زر ماکارونانشالله که خیر😂

امیدوارم زنده و پاینده باشی حداقل تا سال بعد ببینم همین موقع داری قلیون میکشی🤣🤣🤣🤣

امیدوارم زنده و پاینده باشی حداقل تا سال بعد ببینم همین موقع داری قلیون میکشی🤣🤣🤣🤣

ممنون 

من در حال مرور سوالات ریاضی هشتمجهت اموزش در اموزشگاهمغزم ارور داد اومدم سایت😂

اوخیییی معلمی؟🥺 اون همنهشتیش واقعا خسته در حد مووووت

اوخیییی معلمی؟🥺 اون همنهشتیش واقعا خسته در حد مووووت

بله

نه بابا راحته که

ازمون هشنمی ها شنبه است ومنطقه ای

معلوم نیست طراح سوال قراره چیکار کنه وچه مدلی سوال داده

نمیدونم درچه سزحی با بچه ها کار کنم که بتونن از پس ازمون بربیان

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
بلهنه بابا راحته کهازمون هشنمی ها شنبه است ومنطقه ایمعلوم نیست طراح سوال قراره چیکار کنه وچه مدلی سو ...

با کتاب شب امتحان بهشون سوال بده و کار کن واقعا خوبه