2777
2789

اول از همه بگم پسر نیستم 

۱۸ سالمه از کرج 

اگه همشهری باشی که بهتره اگه نبودی مهم نیست...

من از اینجا دوستای خوبی پیدا کرده بودم یه مدت پس بازم اعتقاد دارم که میشه هر جایی آدم خوبو پیدا کرد:)

اگه کسی واقعاً پایه رفاقته درخواست دوستی بده صحبت کنیم 

اگر نه فقط دنبال رفاقت چند ماهه و چند ساله‌ای که بعدش بزاری بری نمی‌خوام نیا ن دنبال یه رفاقت همیشگیم همه جوره پشت رفیقم می‌مونم هیچ وقتم ادعا نکردم! 

دیدم یه دوست خوب می‌خواد که برام موندگار باشه و بشیم سنگ صبور و همدم همدیگه🥲🤍

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

دوست ۳۴ ساله میخوای؟

برای من هیچ وقت سن ملاک نبوده 

مهم درک و شعور آدماست

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من هیچ وقت سن ملاک نبوده مهم درک و شعور آدماست

ای جانم...

می دونی بدی یه دوست ۳۴ ساله چیه؟

همش نصیحت میکنه  

الانم بهت یه توصیه می کنم عزیز دلم،تو مجازی دنبال دوست نباش

اونم توی این دوره زمونه...

هزاااار قصه و داستان پشت این آدماست،هر کدومش ممکنه یه جور بهت آسیب بزنه...

توی دنیای واقعی اطراف خودت بگرد دنبال رفیق 

ا
ای جانم...می دونی بدی یه دوست ۳۴ ساله چیه؟همش نصیحت میکنه الانم بهت یه توصیه می کنم عزیز دلم،تو مجا ...

درسته به هر حال شما تجربه بیشتری داری پخته‌تری

کاملا درسته حرفاتون ممنونم❤️