2777
2789
عنوان

در ماه چند جور خورشت درست میکنید

397 بازدید | 42 پست

خسته شدم از قیمه و قورمه .دیگه خیلی هنر کنم خورشت گل کلم درست میکنم.البته ی خورشت خلال هم داریم که خیلی گرون میشه دیر به دیر درست میکنم .فسنجون هم مثلا فصلی ی بار.الان واسه شام موندم.شوعرم گفت قیمه درست کن ولی حالم بد میشه چقدر قیمه 

ششمین کاربری 😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه سینه میزارم میپزه .

سیب زمینی رو نگینی سرخ میکنم و بعد پیاز داغ میکنم و سینه رو مکعبی خورد میکنم میریزم تو اونم رب و فلفل دلمه اینا هم هست.

بعد با برنج میخوریم.

خورشتام متنوع هست کلا😁

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

قیمه ک اصلا دوست ندارم 

قرمه هم شاید یکبار در ماه 

خورشت هویج ، خورشت آلو ، خورشت بادمجون ، خورشت کرفس ، چلوگوشت ، خورشت بامیه .. 

با مرغ هم خیلی تنوع بیشتری میشه داد

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

من تقریبا هر روز غدام خورشتیه مگه روزایی که کباب بگیریم یا ماهی سرخ کنم یا آبگوشتی تاس کبابی باشه.زرشک پلو،قیمه،قورمه،کرفس،خلال،فسنجان،گل کلم،کنگر،آلو،کدو،آلو اسفناج و...

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔