2777
2789
عنوان

در ماه چند جور خورشت درست میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 42 پست
شوهر منم اصلا اش وسوپ واینا رو غذا نمی دونه .استانبولی وعدس پلو لوبیا پلو رو هم با اکراه میخوره .یعن ...

شوهر منم.عدس که اصلا نمیخوره.میگه واسه خودت درست کن .منم حوصله ندارم دو قابلمه بپزم.میرم خونه مامانم همش میگم سوپ بزار عدسی بزار غذای آبکی بزار 🤣

ششمین کاربری 😒

خوبه شما بد غذا نیستین.شوهرم ماهی گرفته میگه فقط واسه خودت درست کن.میخچام تاس کباب بزارم میگه آبگوشت ...

نه خداروشکر همسرم فقط هر روز گوشت بخوره چی باشه براش مهم نیست فقط خود گوشت(مرغ،قرمز،ماهی،چرخ کرده)باشه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خورشت لوبیا سبز هم هس خیلی خوشمزه میشه پیاز تفت میدی .. ادویه میزنی چرخ کرده اضافه میکنی هویج مکع ...

مرسی عزیزم.یادمه خونه پدرم درست میکردم البته من هویج نمی‌زدم.

ششمین کاربری 😒

مرغ با کره یا روغن بذار رو گاز.نمک و فلفل و زردچوبه و زعفرون بزن. کره با روغن کم نریزی. معمولی باشهد ...

مرسی عزیزم حتما درست میکنم فکر کنم ترکیب کره و رب انار خوب بشه

ششمین کاربری 😒

خورشت نخود فرنگی رو با قلقلی درست کن ببین چی میبینی خیلی خوشمزه میشه .. به این صورت😁😋ی فلفل سبز هم ...

به نظر خوشمزه میاد فکر کردم ی عالمه نخود فرنگی توشه تصورم بهم ریخت اینطوری خیلی خوبه

ششمین کاربری 😒

مرسی عزیزم حتما درست میکنم فکر کنم ترکیب کره و رب انار خوب بشه

خیلی خوب میشه

من چون بچه ها خیلی بدغذان برای اونا رب انار نمیزنم. همون سرخ هم که میشه عالیه . ولی با رب انار یچیز دیگه است!

یعنی کشک بادمجون و میرزاقاسمی و خورشت بادمجون نمیخورن؟ انواع واویشکاها خودش ۲۰ مدل غذاست نمیخورن؟

نه اصلا .گاهی برای خودم تنها درست میکنم چون خودم عاشق بادمجون هستم.قیمه هم درست میکنم باز برای خودم بادمجون سرخ میکنم یا حدود تنبل .خیلی بدغذا هستن.شوهرم زمان مجردی همش مرغ می‌خورده .الان مادرشوعرم کلا در هفته دو سه جور غذا میپزه .اصلا سعی هم نمیکنه امتحان کنه شاید دوست داشت.برادرشوهرم بامیه نمی‌خورد حاریم می‌گفت مجبورش کردم بخوره الان عاشق بامیه شده 🥴ولی شوهر من خیلی سر سخته 

ششمین کاربری 😒

نه خداروشکر همسرم فقط هر روز گوشت بخوره چی باشه براش مهم نیست فقط خود گوشت(مرغ،قرمز،ماهی،چرخ کرده)با ...

اره غذای بی گوشت خیلی کمه .هر غذایی تقریبا گوشت میخواد

ششمین کاربری 😒

نه اصلا .گاهی برای خودم تنها درست میکنم چون خودم عاشق بادمجون هستم.قیمه هم درست میکنم باز برای خودم ...

پس برای شوهرت همش مرغ بزار برای خودت انواع غذاها رو درست کن تا هم بچت بدغذا نشه هم شاید شوهرت از غذاهات امتحان کرد خوشش اومد