2777
2789
اصلا نميتونم احترامي هم كه ميذارم فقط محض خاطر شوهرمه اگه شوهرمو انقدر دوست نداشتم تا حالا سر خانواد ...

باورت میشه مادرشوهرم نبود الان ما طلاق گرفته بودیم؟ هرکسی یه جوریه گلم. شمااحترامتو بذار... خدا یه جای خوب عوضشو میده برات

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
دوتا خواهر شوهر ماه تر از ماه تر ازماه!😎 یه برادرشوهر درشرف ازدواج... ک خیلی مشتاق جاری دار شدنم.. ...

شما ماشالله خیلی مثبت اندیشین و شاد

دورتونم پر از انرژی مثبت

انشالله همیییییییشه همینطور خوشبخت باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه منم دقیقا همین رویه رو دارم البته اگر خانوادم بذارن😒 مامان من خیلی کار میکنه و دور بابام ...

اوووووففففف😥 انگار مادرمنه نگا! کفریم میکنه ینیا! یبار دید شوهرم جوراباشو خودش شسته همچین بمن توپید!من اینجوردختری تربیت کردم؟!شوهرت حوراب میشوره؟ بابات بود الان منو طلاق داده بود!خجالت بکش!افففففف برتو باد دختره ی خیره سر😨😨😨😨

اینم شوهرمه ها😆😓😌😋😊

شما ماشالله خیلی مثبت اندیشین و شاد دورتونم پر از انرژی مثبت انشالله همیییییییشه همینطور خوشبخت با ...

دقیقا . مجردیم همیشه فکرمیکردم یه مادرشوهر گیرم میاد ک سرمو بذارم رو پاشو گریه کنم. اخه میدونی؟ مادرم هیچوقت این موقعیتو برام فراهم نکرد... الان من ومادرشوهرم بارها کنار هم خابیدیم...مادرشوهرم بغلم میکنه دستشو میذاره روصورتم میگه توواسه من یه میترایی. میترا خواهرشوهرکوچیکمه.  هرکی میگف انقد به مادرشوعرت رو نده ای وای رفتی طبقه بالای مادرشوهرت بیچاره شدی واین! من انگار کاردم میزدن.میگفتم نه من مطمعنم اونا خیلی خوبن. الان باور کن بعدسه سال همه جا گفتم اگرخونه دار بشم نمیرم اونجا. همینجا میمونم اونجارو میدیم دست مستاجر. توهم نگاهتو مثبت کن...بهترینها برات اتفاق میفته

مادرشوهر من عروس همدانياس و سالها با مادرشوهري زندگي كرده كه به گفته خودش از هر لحاظ فرشته س و همدان ...

حالا مادرشوهر من میگه من از مادرشوهرم بدی ندیدم ک بخام به عروسم بدی کنم! همیشه هم میگه اگر دلتو شکستم بهم بگو خودمو اصلاح کنم شتید متوجه نشم😯 ینی پودر میشم بااین حرفاش. ولی وای وای وای مامانم! خدا به داد عروس آیندمون برسه

شوهر من براي توجيح ميگه وگرنه همه ميدونن كه خيلي هم خوب بلده 

همین ک باهمسرت خوبی دنیا دنیا دنیا ارزش داره. آدم ترجیح میده یه شوهر خوب داشته باشه بایه خانواده بد؛ تا یه شوهر بد بایه خانواده خوب! البته اینکه هردو خوب باشن کمه... منم هردو خوبن ولی خانوادش عالین شوهرم نیمه خوب😆