2777
2789
اينا هم اهل بگو بخند هستن اما رفتارشون با ادم برمورندس و انگار نه انگار عروس خانواده اي و وقتي هم كه ...

عاخه اصا قرار نیس عروس باشیم. من ترجیح میدم دخترشون باشم تاعروسشون. البته اینم بگم انتظار زیادی ازشون ندارم براشونم سنگ تموم میذارما همیشه. شوهرم همیشه میگه خیلی سیاست مداری😎😆

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مادر شوهرم رفتارش مثل دخترای نوجوونه

پس باهاش طرح دوستی بریز. الان واسه تو وقت خوبیه. منم از نامزدی شرو کردم الان شدم سوگلیشون. 

ای بابا! تو که دیگه بقیه نیستی. عروس آدم میشه دخترآدم دگ.  باورت میشه من الان باشوهرم قهرکردم ا ...

واقعا برو خدا رو شكر كن خانواده شوهر من دره  حالتي از پسرشو و بچه هاشون طرفداري ميكنن و حقو به جانبن

اينا هم اهل بگو بخند هستن اما رفتارشون با ادم برمورندس و انگار نه انگار عروس خانواده اي و وقتي هم كه ...

ولی مادر شوهر من ک اصلا بلد نیست خداییش وقتی ۱۳ سالش بوده از خانوادش جدا شده رفته شهر دیگه برا درس و اونجا عاشق شده و ازدواج کرده

هیییییچ کاری بلد نیست هنوز، باورتون میشه بلد نیست قورمه سبزی بپزه؟ میپزه جا نمیفته

عاخه اصا قرار نیس عروس باشیم. من ترجیح میدم دخترشون باشم تاعروسشون. البته اینم بگم انتظار زیادی ازشو ...

منم اوايل خيلي سنگ تموم ميذاشتم و از اولم ديدم اين بود كه مادرشوهر فرقي با مادر نداره اما تو خانواده اينا عروس كلا هيچكارس و جايگاهي نداره  فقط پسرشون تازه يه دونه عروسم مثلا

واقعا برو خدا رو شكر كن خانواده شوهر من دره  حالتي از پسرشو و بچه هاشون طرفداري ميكنن و حقو به ...

سعی کن دوسشون داشته باشی. خدا انصاف بده بهشون واقعا

ولی مادر شوهر من ک اصلا بلد نیست خداییش وقتی ۱۳ سالش بوده از خانوادش جدا شده رفته شهر دیگه برا درس و ...

مادرشوهر من عروس همدانياس و سالها با مادرشوهري زندگي كرده كه به گفته خودش از هر لحاظ فرشته س و همدانيا كه ميدونيد چقدر انل ادابن اما مادر شوهر من هيچيييي

منم اوايل خيلي سنگ تموم ميذاشتم و از اولم ديدم اين بود كه مادرشوهر فرقي با مادر نداره اما تو خانواده ...

همیشه عروسای اول خیلی اذیت میشن

مامان منم اولی بود

حالا باز خوبه بعد شما کسی نیست دیگه وگرنه حسابی میسوختین

انشالله ک اوضاع شمام خوب میشه

ولی مادر شوهر من ک اصلا بلد نیست خداییش وقتی ۱۳ سالش بوده از خانوادش جدا شده رفته شهر دیگه برا درس و ...

مادرشوهره خواهرشوهر منم اینجوریه. درعوض خواهرشوهرمم از اون یادگرفته بمنم میگه اونجوری باشم. میگه واسه شوهرتون بچه باشین تا مث بچه ها باهاتون مهربون باشن وانتظار کارای سخت وپیچیده ازتون نداشته باشن. دقیقا اونم میگه مادرشوهرش یه چایی دم کردن بلدنیس ولی شوهرش جون میده واسش. الانم خواهرشوهرم انجوری شده ومیگه خیلی آرامش دارم. منم واسه شوهرم خیلی ادای بیتجربه ها وبچه ها رو درمیارم دگ ازم انتظاری نداره. خوبه اینجوری

خواهر شوهر دارین؟

دوتا خواهر شوهر ماه تر از ماه تر ازماه!😎

یه برادرشوهر درشرف ازدواج... ک خیلی مشتاق جاری دار شدنم.... مطمئنم ک یه دوست خوب میاد برام

مادرشوهره خواهرشوهر منم اینجوریه. درعوض خواهرشوهرمم از اون یادگرفته بمنم میگه اونجوری باشم. میگه واس ...

خیلی خوبه

منم دقیقا همین رویه رو دارم البته اگر خانوادم بذارن😒 مامان من خیلی کار میکنه و دور بابام میتابه بعد جلو شوهرمم دوبرابرش میکنه

دیگه شوهرمم هی میگه یاد بگیر یاد بگیر