2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عجيب مگه ميشه

عارههههه. تازه قراره برادرشوهرم گیتارشو بیاره اون گیتاربزنه شوهرمم صداش خوبه اونم بخونه   نگا من میکنه میخونه خیلی کیف میده😍 خاله وعموشیناهم میان باخواهرشوهرام... منم بکمک خواهرشوهرام سنگ تموم میذاریم هم اینکه قراره لودو بازی کنیم خیلی باحاله. ولی بابامینا فقط پشمک حاج عبدلله میگیرن باهندونه خراب!وانار!اونم میرن خونه مادربزرگمینا. جمعشون جمع نیس  خیلیم شلوغ کاری نمیکنن من ندوس

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
بله اینم خیلی خوبه ب نظرتون میشه از مارشمالو هم استفاده کرد؟

عاره عارهههههه چ فکر بکری👏👌👌👌👍

خوبهه كه انقدر با خانواده شوهرت خوبي من اصلا دوسشون ندارم

😔عززززیییییززززممممم. الان یه تاپیک دگ میگفتم خانواده همسرم بزرگترین شانس زندگی منند. ایشالا شمام مشکلاتون باهم حل میشه گلم. خدابزرگه😍 سعی کن دوسشون داشته باشی

😔عززززیییییززززممممم. الان یه تاپیک دگ میگفتم خانواده همسرم بزرگترین شانس زندگی منند. ایشالا شمام م ...

در ظاهر مشكل خاصي نداريم انا ادماي سردي هستن كه فقط خودشونو تحويل ميگيرن و بقيه براشون جايگاهي ندارن  اداب معاشرتم كه اصلاا بلد نيستن در عوض خانواده خودم كه گرم و شلوغن

لودو چیه؟

والا منم بعداز ازدواج فهمیدم چیه!شاید اسم دیگه ای داشته باشه ما ترکا میگیم لودو. یه بازیه ک از چنتا کارت پر ازعدد و 99تا توپ ک روشون عدد نوشته شده تشکیل میشه وبرپایه شانس هست. منم که شانسم خوووووب!😍 خانواده شوهرم میگن از قدیم الایام این لودوها بوده وهست

در ظاهر مشكل خاصي نداريم انا ادماي سردي هستن كه فقط خودشونو تحويل ميگيرن و بقيه براشون جايگاهي ندارن ...

خانواده شوهر منم خیلی بی بخارن دور هم ک جمع میشن همش سرشون تو گوشیه اوایل فکر میکردم مشکل منم بعدا فهمیدم نه، نمیدونمم چرا اینجورین

حتی مادر شوهرمم باقلوا بازی میکنه تو گوشیش 😒

در ظاهر مشكل خاصي نداريم انا ادماي سردي هستن كه فقط خودشونو تحويل ميگيرن و بقيه براشون جايگاهي ندارن ...

ای بابا! تو که دیگه بقیه نیستی. عروس آدم میشه دخترآدم دگ.  باورت میشه من الان باشوهرم قهرکردم اومدم خونه مادرشوهرم؟ الانم کنارش خابیدم.پدرشوهرم میگه اینجا خونه باباته، قهرکردی بیا اینجا پشتتم! وواقعنم هستن! برعکس خانواده پدری من خیلی زیاد حرصم میدن

والا منم بعداز ازدواج فهمیدم چیه!شاید اسم دیگه ای داشته باشه ما ترکا میگیم لودو. یه بازیه ک از چنتا ...

چ جالب اصلا نشنیده بودم ماهم همیشه هفت خبیث بازی میکنیم البته با فامیلای خودم نه فامیلای شوهرم 😂

خانواده شوهر منم خیلی بی بخارن دور هم ک جمع میشن همش سرشون تو گوشیه اوایل فکر میکردم مشکل منم بعدا ف ...

خخخخخ. مادرشوهرتم باحاله ها. 

خانواده شوهر منم خیلی بی بخارن دور هم ک جمع میشن همش سرشون تو گوشیه اوایل فکر میکردم مشکل منم بعدا ف ...

اينا هم اهل بگو بخند هستن اما رفتارشون با ادم برمورندس و انگار نه انگار عروس خانواده اي و وقتي هم كه به شوهرم اعتراض ميكنم ميگه مامان من بلد نيست اجتماعي ميست البته فقط توجيحه 

چ جالب اصلا نشنیده بودم ماهم همیشه هفت خبیث بازی میکنیم البته با فامیلای خودم نه فامیلای شوهرم ...

ای وای! هفت خبیث دگ چیه؟ چ اسم عجیب وترسناکی