2789
عنوان

عوارض گریه

1003 بازدید | 41 پست

بچه های سوال ایا گریه زیاد روچشم و بقیه اجزای صورت  اسیب میرسونه؟؟؟؟؟لطفا جوابم بدید

آقای قاضی(: #دختر بودن یعنی؛  #مردن آرزوهات تو سن #نوجوونی'..!🖤️

اره ضعف بینایی میاره 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اشک برای پوست ضررر داره تو اینستا می‌گفت پ هاشش زیاده

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

به یاد بیاور یعقوب نبی🗿💔😂

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

بله پوست گونه کاملا حساس میشه چون مقدار زیادی از نمک چشم بهش میرسه

حتی شروع میکنه خشک و پوست پوست شدن.

از طرفی فشار چشم بالا میره

یا دچار خشکی چشم میشی

سردرد و درد شقیقه و مدام احساس خواب الودگی کردن هم که رو شاخشه

هم چشم ضعیف میشه هم باعث خشکی چشم میشه زیر چشما گود میشه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀