2777
2789
عنوان

***شب نشینی***

| مشاهده متن کامل بحث + 212222 بازدید | 90692 پست
بلا بزن تاپیک  😋😋😋

بزنم الان؟

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آخ جون شعبه 3؟؟؟ بریم بریم 😀😀😀

حملهههههه💃💃💃💃

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
بزن که حمله کنیم😍😍😍😍😂

اولش بگم تواین تاپیک خیلی  حرف زدیم گفتیم خندیدیم دردل کردیم گریه کردیم دعا کردیم ....اگر حرفی زدم شوخی بی جایی کردم دلی شکوندم بزارید روحساب بی عقلیمحلال کنید😍

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
آقا تولوخدا اونجا من اول پست بزارم تولوخدا😃😃😂😂😂😂

🤣🤣😂😂😂💃💃💃💃✋✋✋✋آلا

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
اولش بگم تواین تاپیک خیلی  حرف زدیم گفتیم خندیدیم دردل کردیم گریه کردیم دعا کردیم ....اگر حرفی ...

من حلال نمیکنم😐😂😂😂

کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...
اولش بگم تواین تاپیک خیلی  حرف زدیم گفتیم خندیدیم دردل کردیم گریه کردیم دعا کردیم ....اگر حرفی ...

من از هیچکدومتون به غیر خوبی هیچی ندیدم جای همتون اینجاست 💖

شما هم منو حلال کنید 😘😘اگه شوخی کردم ناراحت شدین

🤣🤣😂😂😂💃💃💃💃✋✋✋✋آلا

چنددقیقه صبرکنیدا یکم متنم طول میکشه😂