2777
2789

شاغلم

اطراف من ۹۹درصد شاغلن اونها که نیستن رو هم به چشم خاصی نگاه نمیکنن...مثل هم

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفی برای گفتن دارید؟

خوش مشرب هستین؟

روابط اجتماعی قوی دارید؟

اینها تو جمع خیلی کمک کننده هست...شاغل و خانه دار میره در سطوح بعدی

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

در حال حاضر خانه دار 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

من خانه دارم ، اگه شوهرت صفر تا صد حمایت میکنه و خودت دوست داری سعی کن یه کاری راه بندازی ، نه اگه دوس نداری و شرایطش نیست اینو بپذیر که خودت خواستی خانه دار باشی و خانه دار بودن ارزشش کمتر از شاغل بودن نیست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
حرفی برای گفتن دارید؟خوش مشرب هستین؟روابط اجتماعی قوی دارید؟اینها تو جمع خیلی کمک کننده هست...شاغل و ...

مایی که این موارد رو نداریم از کجا میتونیم یاد بگیریم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

شاغلم 

بنظرم همه برابریم

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

اگر دوست نداشته باشن تو جمعشون باشی که دعوتت نمیکردن 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
مایی که این موارد رو نداریم از کجا میتونیم یاد بگیریم؟

معاشرت بیشتر 

دقت به افرادی که بلدن

شرکت در جمع ها و اراده برای یادگیری 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

شاغلم ولی خب منم خیلی وقتا حرف خاصی در جمع ندارم ب من میرسن فقط یاد انواع و اقسام بیماری هاشون میفتن ...

باز شما یه حس اعتماد به نفسی از طریق کار فعلیتون باید داشته باشید