2777
2789
سلام دوستان...من امشب تازه عضو شدم ودر اثر یک اشتباه نام کاربری اشتباه سیو شد ...کجا باید اادیت کنم. ...

به نی نی یار بگو شاید برات عوضش کرد. 

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یار کجاست....خیلی متشکرم

تاپبک بزن صداش کن.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
روانیه؟؟؟ روانی ندیدی پس. بچه۱۵روزه منو برده بود حموم صورتشو لیف زده بود.بچه تو‌حموم‌هلاک شد از گر ...

اخیییی الهی چقدبیرحم من تاحالا ندادم دخترمو حموم کنه یا مامانم یا خودم میبرمش

خدایا پشت وپناهم باش 
هیچ وقت فراموش نمی کنم...شبی که فرداش زایمان داشتم یک دعوای مفصل باهامون کرد ....هیچوقت یادم نمی ره ...

ببین اونکه کارهمیشگیشه ...هرشب هرشب خونه مابودتازاییدم ویه بچه خوشگل تپل اوردم دنیا ولی چون یکم زود اومده بود تو دستکاه گذاشتنش اصلا محل نداد وقتی بعد ده روزاومدم خونه مادرخواهروبابای پیرم کادو وسکه واینا شوهرم ازخیابون زنگ زد بهش بیا خونمون بچه رواوردیم اومد یک دعوافتنه ای راه انداخت شوهرم پدرپیرومادرمظلومموبیرون کرد مادرشوهرم رفت درخونه خالم تهدیدوفحش و...فکرکن من باشکم بخیه خورده دستای شوهرمو میگرفتم خانوادم دارن اما ه میشن برن به قول خودش گمشن بیرون رونزنه فکزکن من اصلا استراحت نکردم همش بدبختی اخرشم بانوزادم تک وتنهاشدم تازه فزداشم رفتیم دست بوسی وشیزینی خریدیم بردیم خونه افریته  خدا ازش نگزره همش ازعروسیم به بعد حتی فردای همون روزایی که اومد وحشی گیری دراورد بازم براش خوب رسید یه ذره پاش پیچ نخورد 

نی نی یار کجاست....خیلی متشکرم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1504071/تاپیک-رفع-مشکلات-کاربری-نی-نی-یار-5

اخیییی الهی چقدبیرحم من تاحالا ندادم دخترمو حموم کنه یا مامانم یا خودم میبرمش

خیلی نامرده خیلی..ب شوهرم رحمم میاد آخه خیلی مهربونه.ولی این مامانش خیلی با حرفاش ناراحتی می‌کنه و خجالت می‌کشه..منم ازین زنا نیستم ک ی سره بگم مامانت اینطور کرد اونطور گفت...خودش میگه هانیه من حواسم ب کاراشون هست.ولی چیکار کنم نمیشه چیزی بگم.نهایتش۴.۵سال دیگه زنده ن

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
ببین اونکه کارهمیشگیشه ...هرشب هرشب خونه مابودتازاییدم ویه بچه خوشگل تپل اوردم دنیا ولی چون یکم زود ...

چقد بعضی هاشون بد ذاتن خدا نگدره ازشون

خدایا پشت وپناهم باش 
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1504071/تاپیک-رفع-مشکلات-کاربری-نی-نی-یار-5

توی این تاپیک مشکلتو عنوان کن

دیوونن همشون جدی نگیرشون. خداکنه خودمون برا عروسامون فرشته باشیم جامادرشوهر

حالا من نامزدم اینجوری با من میکنه بخدا یه ماه بعد عقدم خونه بابا بزرگم بوده مامانمم اونجا بود دیدیم مادر شوهرم پاشده اومده مامانم گفت حاج خانوم خوش اومدی برگشته به مامانم میگه خدا ذلیلتون کنه پسرمو از دستم گرفتین از ساعت ۱۲تا ۲ اونجا دعوا کرد ابرومو برد به مامانم گفت دخترت دیوانه ست بخدا از ترسم دستام میلرزید گفت دیوونه ست دستاش میلرزه به مامانم گفت تو صب تا شب معلوم نیس چیکار میکنی بیرونی دخترتم یکم به خونه میرسه شوهرت شک نکنه که زنش رفته دنبال چه کاری بعد رفت در خونه داییم اونجا ابرو روزی کرد یه مدت به نامزدم گفتن اگه بری در خونه اونا زنتو ببینی دیگه پسر ما نیستی یه مدت نامزدم نیومد یه مدت گفتن ما این عروسو نمیخواییم من همش به خواهر شوهرم که منو معرفی کرده بود نفرین میکردم میگفتم جلو بچه خودش در بیاد بخدا تو این ۲ سال نامزدی بیشتر از هفته ای یک بار نذاشته بیاد بهم سر بزنه اینی هم که میگم اومد خونه بابا بزرگم اومد گفت پسرم همش خونه شماست پسرم همش تو راه پسرم تصادف کنه شما جواب منو میدین 

ببین اونکه کارهمیشگیشه ...هرشب هرشب خونه مابودتازاییدم ویه بچه خوشگل تپل اوردم دنیا ولی چون یکم زود ...

من بخوابم اعصابم داغونه ازش همش توکارخداموندم چه صبری داره این خدا ...زندگی منوشوهروبچم تباه شد خدانگذره ازش ..من اصلا ازبچم لذت نبردم.خدانگهدار

هیچ وقت فراموش نمی کنم...شبی که فرداش زایمان داشتم یک دعوای مفصل باهامون کرد ....هیچوقت یادم نمی ره ...

هه عین مادرشوهره من. بی دلیل پاچه همه رو میگیره. دختر و داماد و عروس و غریبه و فامیل و..‌هیچ کس براش فرقی نداره‌خدا شفاش بده

شوهرت چیکار کرد؟؟؟

شوهرمم هیچی مث چی از مامانش میترسه مادر شوهرم طوریه که پدر شوهرمو میزنه 

شوهرمم از لج مامانش یه مدت خونه نرفت ولی الان باهاشون حرف میزنه ولی سر سنگینه  الان شوهرمم ۱ ساله باهاشون حرف نمیزنه حرف هم بزنه یا اونابهش تیکه میندازن یا همش در حال جنگه