2777
2789
برو بالا گوشه سمت چپ عكس مثلا به خانم تو يه دايره طوسي ني ني سايت من و باز كن اونجا ميتوني اديت و ان ...

خیلی ممنون دوست عزیز ...ولی نمیشه

خدایا...بخاطر هدیه زیبایی که به من دادی ازت متشکرم  
مطمئن باش از مادر شوهر من بدتر نیست الان دیگه به جایی رسیده که شوهرم منو از عید به بعد خونه مامانش ن ...

براخودت راحتی بخدا

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئن باش از مادر شوهر من بدتر نیست الان دیگه به جایی رسیده که شوهرم منو از عید به بعد خونه مامانش ن ...

فکرشو کن دوران نامزدیمو ی دفعه شوهرم نذاشت دانشگاه و باشگاه و با فامیل رفت و آمد کنم...بعد تو ی دعوا لو داد ک اون زنیکه هرزه بهش یاد داده نذاره من این کارا و بکنم..

.

.

منم از وقتی اومدیم خونه خودمون هفته ای ۱بار می‌رفتیم...ولی بعد زایمان چون نوه اولشونه هرشب باید بریم..اگه هم نریم صبحش زنگ میزنه شوهرم از من پرش می‌کنه..حالا شوهرم اصلا ها اصلا یک کلمه از حرفاشو بهم نمیگه ناراحتم نکنه اما اون اشغال دست بردار نیس.

چند روز پیش سرما خورده بود افتاده بود گوشه خونه...دیشب رفتیم ک تو اتاق گریه می‌کنه شوهرم رفت پیشش وقتی برگشت حالش بد بود.میگم چی شده..بهش گفته بود ک ها من مریض شدم هانیه زنگ نزده حالمو بپرسم...گفتم خوبه سرما خوردی طاعون ک نگرفتی من نگرانت شم.

.

.

اصلا خیلی اشغااااااااااااله.

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
خدانکنه مثله من شی من ابروبرام نمونده توخاندانمون بخدا همش تپش قلب واسترس .میرم بیرون نزدیکه منطقشون ...

مادرشوهر من بدذاته، خسیسه ، بی حیا، دوروئه،خائن و هربدی که دلت بخاد تو وجودش هست و شوهرم هم بچه ننه 

خدایا پشت وپناهم باش 
یبار باید پیه همه چیو به تنت بمالی و محکم جوابشو بدی تا بشینه سرجاش هرچند بازم نمیشنن ها 

فایده نداره بدتر میکنن مادر شوهر من انقدر در حقم بدی کرد اخر صدام در اومد گفت جوابشو دادم اخر میدونی حقم چی شد هیچ کس خونه نبود پرید روم گفت طلاهایی که واست خریدمو بده در خونشو قفل کرد گفت تا ندی نمیزارم بری منم ساده از ترسم همه طلاهاشو دادم حتی النگوهامو بزور از دستم در اورد دستش بشکنه چنان از دستم کشیده بود دستم تمام زخم شده بود بعدهم یه عالمه بهم تهمت زد اخر سر هم در خونه رو باز کرد گفت هری خوش اومدی بخدا تا شب کارم شده بود گریه انتخاب خودشون بودم ازدواجمون ستی بود ولی باهام اینجوری کردن ابرومو همه جا بردن خدا ارزشون نگذره

فکرشو کن دوران نامزدیمو ی دفعه شوهرم نذاشت دانشگاه و باشگاه و با فامیل رفت و آمد کنم...بعد تو ی دعوا ...

ماهم باید یه شب درمیون بریم نریم اشوب بپامیکنه روانیه تا یه ماهم قیافه میگیره 

خدایا پشت وپناهم باش 

هیچ وقت فراموش نمی کنم...شبی که فرداش زایمان داشتم یک دعوای مفصل باهامون کرد ....هیچوقت یادم نمی ره خدا از سرش نکرده....دکترش بهش گفته برو پیش روانپزشک میگه مگه من چمه......مگه یکی از نشانه های یک آدم روانی پاچه گرفتن بی دلیل نیست؟؟؟؟

خدایا...بخاطر هدیه زیبایی که به من دادی ازت متشکرم  
فایده نداره بدتر میکنن مادر شوهر من انقدر در حقم بدی کرد اخر صدام در اومد گفت جوابشو دادم اخر میدونی ...

دیوونن همشون جدی نگیرشون. خداکنه خودمون برا عروسامون فرشته باشیم جامادرشوهر

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
ماهم باید یه شب درمیون بریم نریم اشوب بپامیکنه روانیه تا یه ماهم قیافه میگیره 

روانیه؟؟؟

روانی ندیدی پس.

بچه۱۵روزه منو برده بود حموم صورتشو لیف زده بود.بچه تو‌حموم‌هلاک شد از گریه.اوردمش بیرون کل صورتش سرخ شده بود..بعدشم اگزما پوستی گرفت یعنی ی روز کرمشو نزنم ب صورتش.تیکه تیکه میشه‌پوستش

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر