2777
2789
جلو پسرت دعواتون شده؟؟؟

ازجنینیش تاالان حتی روززایمانم ...منو نمشناسی؟ یادته یه تاپیک بوددرموردمادرشوعر هرچی من گفتم منو ریپلای میکردی میگفتی دقیقا درست میگی ...راستی خوشبحالت جمکران بودی زیارتت قبول دلم جمکران خواست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا منم انقدر بهم بدی کرده و تهمت بهم زده همش تو خواب میبینم باهام مهربونه بعد که بیدار میشم ...

خواب زن چپه دقیقا مصداقش شمایی دیگه😊😊😊

خدایا پشت وپناهم باش 
بهترین کارومیکنی😊😊😚

ولی دیگه داره سوار ادم میشه همش تو فکرم چطوری جوابشو بدم ک ن شوهرم ناراحت ش همم اینکه جوابشو داده باشم فک نکنه گاگولم

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
ازجنینیش تاالان حتی روززایمانم ...منو نمشناسی؟ یادته یه تاپیک بوددرموردمادرشوعر هرچی من گفتم منو ریپ ...

مرسی فدات😍😍😍ایشالا قسمتت شه بری دردمون درمورد مادرشوهر یکسانه 

خدایا پشت وپناهم باش 
ولی دیگه داره سوار ادم میشه همش تو فکرم چطوری جوابشو بدم ک ن شوهرم ناراحت ش همم اینکه جوابشو داده با ...

یبار باید پیه همه چیو به تنت بمالی و محکم جوابشو بدی تا بشینه سرجاش هرچند بازم نمیشنن ها 

خدایا پشت وپناهم باش 
مادر شوهر من ک انقد بد و آشغالها..دیگه روم نمیشه از بدیاش پیش کسی درد و دل کنم

مطمئن باش از مادر شوهر من بدتر نیست الان دیگه به جایی رسیده که شوهرم منو از عید به بعد خونه مامانش نبرده تو این مدت یه بار خانوادش بهم زنگ نزدن یا بهش نگفتن دست زنتو بگیر بیار خونه ما

سلام دوستان...من امشب تازه عضو شدم ودر اثر یک اشتباه نام کاربری اشتباه سیو شد ...کجا باید اادیت کنم. ...

برو بالا گوشه سمت چپ عكس مثلا به خانم تو يه دايره طوسي ني ني سايت من و باز كن اونجا ميتوني اديت و انجام بدي بعدم ثبت و بزني

مادر شوهر من ک انقد بد و آشغالها..دیگه روم نمیشه از بدیاش پیش کسی درد و دل کنم

واقن چی فک مبکنن اینا پیش خودشووون من بخدا خوب بودم باهاش ولی خودشو دخترش نخاستنم منم معمولیم باسون بااینکه ازدواجمون سنتی بود وانتخاب پسرخودسون بودم هی میگه خاااهرام التماس میکردن دختر بدن پسرم ولی این پسر من بچکی گرد گغت نهه من همینو میخام. منومامانمم خیلی برمیخوره بمون ی دف مامانم بش گف هر دختری برا مادر پدرش عزیز ونمونس اگ اونا خوب بون دختر ما خوبتر از ازوناس ک چشم پسرشما گرفتش. اخه شوهرم خیلی مغرور اصن دخترا رو ادم حساب نمیکرد. 

مرسی فدات😍😍😍ایشالا قسمتت شه بری دردمون درمورد مادرشوهر یکسانه 

خدانکنه مثله من شی من ابروبرام نمونده توخاندانمون بخدا همش تپش قلب واسترس .میرم بیرون نزدیکه منطقشون میشم تصویرش جلوذهنمه پله هوایی درخونمون خلوته هیچکی نیست انگشتمو میزارم روگوشم یعنی دارم باتلفن حرف میزنم که اگر کسی منو دیدنگه دیوانست داره باخودش میحرفه هرچی دلم میخواد بهش دری وری میگم توذهنم ازبس هرکاری کردنشد جلوش وایسم شوهرمم که بیخیال اصن یه وضعی  اونوسط اون فحشم میده میگه بهش شام بمون اونم انقد پروعه میمونه وشروع میکنه به حرفای دیگه ودعواروکات میکنه

یبار باید پیه همه چیو به تنت بمالی و محکم جوابشو بدی تا بشینه سرجاش هرچند بازم نمیشنن ها 

قراره عوض بشم از امسال وپی همه چیو میمالم ب تنم... خستم کردن بخدا. 

خدا خودش از دل ما خبر داره وهمه چیو میدونه. پناه بر خدا بازم