2777
2789
آخه می‌دونی وسواس داره میاد با هر شرایطی حداقل کارامو ک می‌کنه😁

خوبه...من باید بپزم بذارم بردارم بشورم....اصلا دوست ندارم برام کار کنه چون گریه شور میکنه و باید دوباره بشورم

خدایا...بخاطر هدیه زیبایی که به من دادی ازت متشکرم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهرم از حق نگذریم بعضی وقتا خیلی مهربونم میشه ها‌مثلا من زایمان ک کردم۱۰روز خونه خودم بودم این ...

واااااااای چه کار بزرگی،کاچی به ازهیچی؛ من که ازش هیچی ندیدم

خدایا پشت وپناهم باش 
منم تو همین فکرم ولی روز به روز جوون تر میشه به خودش میرسه پیر نمیشن که اینا عجوبه هستن که لنگه ندار ...

اره دقیقا مامانبزرگ شوهرم الان از من سرحالتره چه برسه مادرشوهر

خدایا پشت وپناهم باش 
اره دقیقا مامانبزرگ شوهرم الان از من سرحالتره چه برسه مادرشوهر

مادر شوهر من تازگیا رفته بوتاکس کرده نامزدم عکسشو گرفته بود بهم نشون داد یعنی مردم از خنده خودشو شبیه جن کرده نامزدمم میگفت روم نمیشه به یکی بگم این مامانمه😆😆

نه دیگه مادر شوهر من اوضاعش آنقدر خراب نیست....یکم حالا افسردگی داره..و توقع ش هم تقریبا زیاده ...

نه باباشوهرمن تو نمیگفت به مادرش اون همش بی احترامی میکردکه مجبورشد کلا براهمه عصبانی وحشی شه

نه باباشوهرمن تو نمیگفت به مادرش اون همش بی احترامی میکردکه مجبورشد کلا براهمه عصبانی وحشی شه

شوهر منم خیییییییییلی مامانم رو دوست داره و تا جایی که بتونه همه کار میکنه براش ما هرجا می ریم اول اون باید بیاد.   ولی دخالت جدی داره و باید موقعیت شناس باشی...ولی یه چند باری که با من دعوا کرده ..و شوهرم دربرخی موارد طرف منو گرفته....بهش گفتم هرچی مامانت به من گفت تو بگو درسته اصلا جواب نده

خدایا...بخاطر هدیه زیبایی که به من دادی ازت متشکرم  
مادر شوهر من تازگیا رفته بوتاکس کرده نامزدم عکسشو گرفته بود بهم نشون داد یعنی مردم از خنده خودشو شبی ...

خخخخ باز خوبه نامزدت میگه که خجالت میکشه ازش 

خدایا پشت وپناهم باش