2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هه عین مادرشوهره من. بی دلیل پاچه همه رو میگیره. دختر و داماد و عروس و غریبه و فامیل و..‌هیچ کس براش ...

آره ...اینم خیلی پاچه میگیره...ولی خواهر شوهرم حسابی از خجالتش در میاد...جلو همه میشوره میروفتش میداشت گوشه دیوار...دمش گرم

خدایا...بخاطر هدیه زیبایی که به من دادی ازت متشکرم  
آره.میگم ک ۱هفته بستری بود بیمارستان. انقد ک حسوده.. همیشه میگم‌حیف‌پدر شوهرم.ک گیر این اعجوزه افت ...

اره منم دلم واسه پدرشوهرم میسوزه، انقد که به بیجاره دروغ میگه 

خدایا پشت وپناهم باش 
ی بار من شوهرمو دعوت کردم ی مسافرت.یعنی هزینه هاشو من بدم....بعد رفتیم مشهد.عرفان هرچی ب مامانش گفت ...

ما رفتیم مشهد

رفته بود خونه دخترش یه شهر دیگه .اسمش داده بود به خواهرش که اینا باکی رفتن...فک میکرد مامان منم مثل خودش تلپه

خدایا...بخاطر هدیه زیبایی که به من دادی ازت متشکرم  
اره منم دلم واسه پدرشوهرم میسوزه، انقد که به بیجاره دروغ میگه  

مادر شوهرم از حق نگذریم بعضی وقتا خیلی مهربونم میشه ها‌مثلا من زایمان ک کردم۱۰روز خونه خودم بودم اینم میومد کارامو میکرد یعنی خونم برق‌میزد از تمیزی....حتی دید جا کم دارم تو اشپزخونه.ظرف و ظروفام جمع نمیشه از جلو دست.رفت کابینت ساز آورد ی ور آشپزخونه رو کلا با هزینه خودش کابینت کرد...اما کارای بدش همه اینارو میشوره میبره

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
نه زوده بمیره.میخام وقتی پیر و از کار افتاده شد‌بیارمش پیش خودم زجر کشش‌کنم😈😈😈

منم تو همین فکرم ولی روز به روز جوون تر میشه به خودش میرسه پیر نمیشن که اینا عجوبه هستن که لنگه ندارن😆😆