2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قانونی نیست. باید پول رهنتو کم کنه. اجاره رو زیاد کنه. ایشون هم از آخور میخوره هم از توبره. نمیشه که هم سود پول شما رو میخواد هم اجاره رو زیاد کرده. باهاش حرف بزنید.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ي بنده خدايي اين كارو كردًه بود، بعد دو سال مستاجرا  زدن خونرو داغون كردن و شيشه هاشو شكست ...

بعضی از مستاجرا بلانسبت بلانسبت و دور از جون کاربرای اینجا 

انگار از قوم و قبیله های جنگلهای امازون فرار کردن اومدن  ،با اینکه خونه تر و تمیز عین آینه تحویل میگیرن ولی انگار لج داشته باشن دستگیره کابینت میکنن دیوار کثیف میکنن دستشویی خوب تمیز نمیکنن  و خونه سیاه کثیف تحویل میدن من موندم اینا خونه خودشونم باشه اینجوری میکنن

وااای چه خبره 😲😲 ۴۰۰  چه بی انصافه... پاشید از اونجا...مگه حقوقا هرسالدچقدر اضافه میکنن که ه ...

همینو بگو نمیدونم چه فکری کرده یهو این همه اضافه کرده خوبه گفتم بچه کوچیک دارم

خیلیه عزیزم آخه زوج های جوونم معمولا حقوق زیادی ندارن که بخوان انقد کرایه بدن

ميدونم سخته، خَيلي هم سخته، ولي خوب يكم هم بايدً به اون طرف حق داد من قيمتارو نميدونم ولي شايدً داره به قيمت روز ميگه، حالا ادم انتظار داره صاحب خونهً يكم گذشت كنه و پايين تَر بگه كمك بشه ولي شايدً نتونه اونم 

سلامتی

خدا رو شکر. یه وقت اگه باردار شدی منو بی خبر نداری

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.
اخه بچه کوچیک دارم ده ماهشه سخته

عزیزم میدونم جابجایی خیلیییی سخته گلم ولی یه ماه سختی میکشی عوضش یا رهن کامل یا اجاره ی کم

اجاره دادن خیلی سخته اونم ششصد 

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
خیلی از شهرهای بزرگ غیر تهران  60 تومن رهن کامل برای خونه های لوکس

تهران همینه دیگه. یخرده قیمت خونه هم رفته بالا. اما دیگه بعضی صاحبخونه ها شورشو درآوردن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
ما دیگه در این حد نیستیم

مشخصه عزيزم شماً دعاش كردي اونارو گفتم من اخه خَيلي دلم به حال اين دوستمون ميسوزه خدايي هميشه گذشت ميكنه هميشه هم از همونا بد ميخوره كلا شانس نداره بنده خدا 

عزیزم میدونم جابجایی خیلیییی سخته گلم ولی یه ماه سختی میکشی عوضش یا رهن کامل یا اجاره ی کم اجاره دا ...

اره اگه پیدا کنم که خیلی خوبه میرم حتما این دیگه شورشو دراورده

جا به جاييً هم سختته هم هزينه زياد داره، ولي خدايي خَيلي قيمت بالا دادي از اول ديگه اين اضافه ٤٠٠ بم ...

تازه خسارت زیادی هم داره. میگن هر سه بار اسباب کشی معادل یه آتش سوزیه. البته واسه ی ما همون یه بارش معادل دو تا آتیش سوزی بود

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.