2777
2789
اگه میتونین یه وام بردارین.رهن کامل کنید. قسط میدید اما حداقل تهش پول برای خودتونه.

میتونیم پول بدیم قبول نمیکنه میگه کرایه فقط تازه گفت 900 به زور کردیم 600

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خیر بده صاب خونه مارو  گف اگه میخواین بچه دار بشین من اجارتونو زیاد نکنم

خب دیگه چه خبر عزیزم؟

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.
خیلی بی انصافه من اصلا خونه نیستم همش پیش مامانم خونش تمیز دست نخورده

شما هم به نوعی رهن دادی هم اجاره داری میدی 600 تومن پول اجاره میشه شما اومدی 60 دادی که دیگه اجاره ندی یا اگه میدی اجاره سبک

والا ما فقط 200تومن رو اجاره خونه اضافه کردیم رهن هم انچنان اینجور سنگین نگرفتیم فقط ده تومن پول پیش مستاجر بلند شد رفت 

حقشه بلند شین مستاجر پیدا نشه براش چون الان فصل اجاره نیست حالش جا بیاد یهویی 400 اضافه کنه خیلیه میتونین از بنگاه هم بپرسین

به نظرم خونتونو عوض کنید..اینجوری 7 میلیون و دویست تو یه سال باید اجاره بدین...

شاید با 60 تومن بتونین رهنی پیدا کنید..اون 7 تومن هم سال دیگه میذارید رو پول پیشتون

خدا خیر بده صاب خونه مارو  گف اگه میخواین بچه دار بشین من اجارتونو زیاد نکنم

ي بنده خدايي اين كارو كردًه بود، بعد دو سال مستاجرا  زدن خونرو داغون كردن و شيشه هاشو شكستن و كلي داد و بيداد راه انداختن در خونهً صابخونه و نفرين و از اين كولي بازيا، سر اينكه صاحبخونه بهشون گفته بودً مدير ساختمون زنگ زده كه ٧ ماهه شار ژ پرداخت نكردين اينو لطفاً حلش كنين، خدايي فكن چقدر نمك نشناس بودن 

سخته خدايي حق دارين  ولي اون بنده خدام چه گناهي كرده قيمتا رفته بالا اونم درامدش اينه ديگه  ...

خیلیه عزیزم آخه زوج های جوونم معمولا حقوق زیادی ندارن که بخوان انقد کرایه بدن

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.
شما هم به نوعی رهن دادی هم اجاره داری میدی 600 تومن پول اجاره میشه شما اومدی 60 دادی که دیگه اجاره ن ...

اون میگه شما برین بپرسین همینه گرون شده اره واقعا ما پول دادیم کرایه ندیم خیلی بی انصافه 

میتونیم پول بدیم قبول نمیکنه میگه کرایه فقط تازه گفت 900 به زور کردیم 600

پس بیخیال شو. چون آدم طماعیه. منم با بچه 2/5 ماهه جابجا شدم. اگه مادرت کمک کنه مشکلی نداری. یخرده بگردید.شاید بتونید باقیمت مناسبتر پیدا کنید. تهش پیدا نکردید همین جا میمونید.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض