2777
2789
دقیقا  مامانم اینا خونشونو 5 سال داده بودن اجاره  خانم مستاجر هی میگفت من خیلی تمیزمو و ...

ددقیقا انگار توصیف مستاجرای ما کردین

خدا شاهده ما هر بار خونه رنگ شده تحویل میدیم و سرویس بهداشتی و حمام عین اینه برق انداخته

ولی وقتی بلند میشن دیوار همه لک سیاه  پنچه پا و انگشت دست

انگار وقتی رو سرامیک راه میرن کف پاشون خاکی میشده میمالیدن به دیوار 

و زیر کلید پریزا همه جای لکه سیاه دست انگار با اب میونه خوبی ندارن بشورن و دستشویی و حمام که جای خود دارد

با اینکه بیشتر این مستاجرایی که خونه اینجور افتضاح تحویل دادن همشون ظاهر تر تمیز اتو کشیده موقر و همشونم تعریف از خودشون میکردن که ما بسیار تمیزیم و موقع بستن قرارداد تو بنگاه مادرم اینا میگفتن خداروشکر آدم حسابین 

ولی این روی سکه ندیده بودیم اینطوری تحویل بدن 

و به این حرف رسیدیم که مال مردم ، دل بی رحم هستن این دسته از مستاجرا ، یعنی تو خونه خودشون که مال خودشون باشه اینطوری زندگی میکنن ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ددقیقا انگار توصیف مستاجرای ما کردین خدا شاهده ما هر بار خونه رنگ شده تحویل میدیم و سرویس بهداشتی و ...

من فقط موندم کابینت سفید رو با جه تکنولوژی اونجوری زرد تحویل داد   طوری که بلافاصله کنیدم انداختیم اشغالی کابینتارو 

پسر گلم عاشقتم 😘😘

حالا ك بحث بزار منم بگم اين صابخونه گاااااو ما چهار ماهه بهش ميگم لامپ خرابه تو حال من درس ميخونم با يه مهتابي دارم كور ميشم يكسره به دكترم به قران و لي مث گاو امروزو فردا ميكنه..... اي خدا دارم سكته ميكنم

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

استارتر یه موقعی حرفام سوتفاهم نشه عزیزم 

خیلی حرصم گرفت صابخونتون بی انصافی کرد یهو اینهمه بی رویه با اون رهن زیاد اینهمه افزایش قیمت داد 

انشالله روزی خودتون صاحبخونه بشین به زودی زود !!!

حالا ك بحث بزار منم بگم اين صابخونه گاااااو ما چهار ماهه بهش ميگم لامپ خرابه تو حال من درس ميخونم با ...

وقتی یکبار گفتین دوبار گفتین حرفتون گوش نداد

بار سوم بگین که ما خودمون یکی میاریم درست کنه و از رو اجاره کم میکنیم ببینین چکار میکنه 

استارتر یه موقعی حرفام سوتفاهم نشه عزیزم   خیلی حرصم گرفت صابخونتون بی انصافی کرد یهو این ...

نه عزیزم ممنون که به حرفام گوش دادین ان شالله همه صاحب خونه شن ممنون از دعات

وقتی یکبار گفتین دوبار گفتین حرفتون گوش نداد  بار سوم بگین که ما خودمون یکی میاریم درست کنه و ...

اره الان پول اب وگاز مشتركه بايد بديم منتظرم بياد جلو در ميخام بگم اول اينو درست ميكنم از رو هزينه اش كم ميكنم بعد ميدم نكبت اينقد خسيسه هي ميگه شوهرت بگو سيم بكشه خودش يا بزن به پريز لامپو😐😐

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
من فقط موندم کابینت سفید رو با جه تکنولوژی اونجوری زرد تحویل داد   طوری که بلافاصله کنیدم اند ...

وای گفتی کابینت یه چیزی یادم اومد  ، دیدین بعضی ها تو خونه میخوان گوشت ریز کنن چاقو کُنده میخوان چاقو تیز کنن چاقو به ته یه ظرف چینی مثل فنجون یا نعلبکی چینی یا کاسه چینی میزنن ، حالا مستاجر مادرم اینا چاقو گرفت زد به سنگ روی کابینت ، درست روی لبه کابینت اثر تیزی ممتد چاقو افتاده 

واقعا بعضي صاحب خونه ها  بي انصافن  كاش يه قانون بود كه اينجوري پول نگيرن از مستاجر باورتون ميشه   سمت ما كرايه ها يجوري بالاس ( ماهي ٢ ميليون به بالا در بسياري از موارذ) كه پيش خودم ميگم اون كسي كه بالاي دو ت كرايه ميخواي ازش اگه  ميشد خونه ميخريز ديگه الان انگار جاي مستاجر و صاحب خونه بر عكس شده 🙄

لازانيا جون هستم كاربريمو تعليق كردن 😞