2777
2789
بعضی از مستاجرا بلانسبت بلانسبت و دور از جون کاربرای اینجا  انگار از قوم و قبیله های جنگلهای ا ...

واقعا... اونوقت همونااااااا خدا نكنه صاحب خونهً بشن و ي مظلوم مستاجرشون😕😕😕 ولشون كن خدا اخر و عاقبت همرو به خير كنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جای شما بودم بلند میشدم یهو 400 تومن افزایش خیلییه همچین تخلیه کنین برین خونش چندماه خالی بمونه بفهمه که الکی افزایش قیمت نده مادرم اینا 100 تومن افزایش دادن مستاجر بلند شد رفت و هنوزم که هنوزه مستاجر جدید نیومد بخاطر 100تومن ادامه نداد بمونه

تازه خسارت زیادی هم داره. میگن هر سه بار اسباب کشی معادل یه آتش سوزیه. البته واسه ی ما همون یه بارش ...

يعني اسم اسباب كشي مياد اين تن و بدن من ميلرزه باور ميكني از خونم يكم راضي نيستم ولي حاظرم مشكلاتشو تحمل كنم به خودم سختي بدم اما جا به جا نشم 

من جای شما بودم بلند میشدم یهو 400 تومن افزایش خیلییه همچین تخلیه کنین برین خونش چندماه خالی بمونه ب ...

نه تازه میگه مشتری هم دارم میدونم الکی میگه اخه خیلی سخته جابجایی با بچه کوچیک ولی باز میگردم

واقعا... اونوقت همونااااااا خدا نكنه صاحب خونهً بشن و ي مظلوم مستاجرشون😕😕😕 ولشون كن خدا اخر و عاق ...

کلا مادرم اینا همیشه میگن صاحبخونه خوب و مظلوم ، مستاجر ظالم گیرش میاد که طوری که یکی ندونه فکر میکنه حتما مستاجر، صابخونه هستش   

حالا صابخونه ظالم هرچی مستاجر بی زبون ساده حرف گوش کن عین استارتر هست گیرشون میاد

که همینجوری میشه صابخونه فی البداهه قیمت میبره بالا

اره اگه پیدا کنم که خیلی خوبه میرم حتما این دیگه شورشو دراورده

انشاالله خوبش رو پیدا میکنی نگران نباش

تو برنامه دیوار هم حتما نگاه کن انشاالله پیدا میشه

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
بعضی از مستاجرا بلانسبت بلانسبت و دور از جون کاربرای اینجا  انگار از قوم و قبیله های جنگلهای ا ...

دقیقا 

مامانم اینا خونشونو 5 سال داده بودن اجاره 

خانم مستاجر هی میگفت من خیلی تمیزمو و کلی تعریف بنده خدا ماملنم اینا تو 5 سال کلا 100 تومن اضافه کردن به اجارشون 

روزی که تحویل دادن خونرو کابینت سفید شده بود زرد کمد دیواریا دراش جا خورده بود کلیدا گم شده بود کاشیا افتضاح شیر الات روش یه لایه جرم 

پسر گلم عاشقتم 😘😘
کلا مادرم اینا همیشه میگن صاحبخونه خوب و مظلوم ، مستاجر ظالم گیرش میاد که طوری که یکی ندونه فکر میکن ...

دقيقا عين عروس و مادر شوهر 😬😬😬😬 دعوا نديدم امشب تَو نيني سايت يكم هيجان دلم خواست 

نه تازه میگه مشتری هم دارم میدونم الکی میگه اخه خیلی سخته جابجایی با بچه کوچیک ولی باز میگردم

الکی میگه برای بازار گرمی میگه که بمونین کی با این قیمت خونه اجاره میکنه  ، الان فصل اجاره نیست 

سخت نیست بگرد قیمت بهتر پیدا کن بچه بده مادرت اینا نگه دارن

الکی میگه برای بازار گرمی میگه که بمونین کی با این قیمت خونه اجاره میکنه  ، الان فصل اجاره نیست ...

اره فردا حتما میرم میپرسم اخه کی الان این همه پول داره بده تو این وضعیت الکی میگه

به نظرم خيليييييييي بي رحمي زياد كرده عرف وشرع و اسلام هم گذاشتن زير پا.... خاك بر سر اونايي ك بالاسرشون نيستن وظيفه اشونو انجام نميدن اينقد هرج ومرجه..

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
به نظرم خيليييييييي بي رحمي زياد كرده عرف وشرع و اسلام هم گذاشتن زير پا.... خاك بر سر اونايي ك بالاس ...

اره واقعا هیچ نظارتی نیست قانونی درصدی چیزی هر کی هر چی دلش میخواد میگه