2777
2789
این دیگه نوبره.حتما شوهرت مظلومه خو.اینطوری حقش ضایع میشه حرف نمیزنه

شوهرم غرورداره میگه یدفه میگم دودفه میگم دفه سوم دیگه ندادم هیچی نمیگم 

دلم براشوهرم میسوزه خیلی ازباباش کشیده الان براهزینه بیمارستان میگه به مادرم گفتم ندارم میگه به روخودش نیاورده اینوکه گفت دلم براش سوخت

.......برای آنچه که باوردارید، ایستادگی کنید، حتی اگربه معنای تنهاایستادن باشد........

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

برام دعاکنین برعکس توبارداریم ازشون کینه بدل گرفتم خیلی اذیت میشم حرفاشون خیلی برام گرون تموم شد

می فهمم گلم

معمولا والدین کمک بچه هاشون می کنن اینجا برعکس شده

ولی به خودت بگو شاید ندارن که بدن

هر بار همسرت عصبانی شدسکوت کن و اگه مطمئن شدی واقعا دستشون خالیه بهش بگو سخت نگیر

مردا به زبون نمیارن ولی یادشون می مونه

می فهمم گلم معمولا والدین کمک بچه هاشون می کنن اینجا برعکس شده ولی به خودت بگو شاید ندارن که بدن ...

نمیدونم ازیورخودم اذیت میشم ازیک طرفه دیگه یدفه کاربه جایی کشیدکه ازدست باباش زدزیرگریه وقتی اشکشودیدم نابودشدم 

.......برای آنچه که باوردارید، ایستادگی کنید، حتی اگربه معنای تنهاایستادن باشد........
نمیدونم ازیورخودم اذیت میشم ازیک طرفه دیگه یدفه کاربه جایی کشیدکه ازدست باباش زدزیرگریه وقتی اشکشودی ...

الان اون پستتو خوندم که همش هزینه ها با همسرته

ولی فک کنم سر این قضیه دیگه حواسشو جمع می کنه

هر چند خیلی سخته الان براتون

الان اون پستتو خوندم که همش هزینه ها با همسرته ولی فک کنم سر این قضیه دیگه حواسشو جمع می کنه هر چ ...

آره قراربودخونه بخره که به شوهرم گفت بروخونه ببین شوهرم رفت گشت ۲هفته تمام ازاینورشهربه اونورکه ایشون میخوان خونه بخرن اخرسریکی وپسندکردیم حتی بامرده قرارگذاشت شوهرم قرارشدپدرشوهرمم ازشهرستان بیادکه بخرنش امادقیقاروزی که قراربودبیادزنگ زدبه شوهرم من نمیام پول ندارم رفتم ماشین خریدم همش ماروسرکارمیزاره خستمون کرده 

شوهرم خودش اجاررومیده خداروشکردستمون جلوش درازنیست

مهم مبلغ نیست مهم وفای به عهده که قرض دهنده کار طرف و راه میاندازه بعد بقول مابا دست میده با پا باید ...

آره دیگه ایت قول دادنابدترآدمومیسوزونه دورازجونتون آدمواحمق فرض میکنن

رسواکرده خوشو

برا من برعکسه

پدر شوهرم خیلی دلسوز و مهربون و دست و دلبازه

هر چی در میاره برا بچه هاش خرج می کنه

مادر شوهرم خسیس, حسود و پول پرسته

یه عیب بزرگش اینه وقتی میری خونشون واسش کلی کادو میخری بهش میدی میگه کادو میخام چکااااررر راست میگی بچمو بهم بده

بچمو ازم گرفتی با کادو خرم می کنی

بعدش که ما برگشتیم میدوه میره کادوها رو وا می کنه.منم یه مدته واسش سنجاق سر هم نخریدم. کادو بخرم که چی بشه😎

برا من برعکسه پدر شوهرم خیلی دلسوز و مهربون و دست و دلبازه هر چی در میاره برا بچه هاش خرج می کنه ...

واچه بدخب مگه میخواسته بچه هاش تاآخرمجردباشن بایدازدواج کنن 

ولش کن حرصش گرفته نمیدونه چیکارکنه اینارومیگه

گفتم اگه میتونی راهنمایی کنین الانم گفته برج ۱۱ ولی شک دارم بده

تا برج یازده صبر کن.تو که انقدر صبر کردی دو ماه دیگه هم صبر کن خودتو بد نکن.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
تا برج یازده صبر کن.تو که انقدر صبر کردی دو ماه دیگه هم صبر کن خودتو بد نکن.

باشه صبرمیکنم امااگه برج ۱۱ندادهمون کاری که به شوهرم گفتم انجام میدیم بعدشم دیگه نمیخوام بده باشه براخودش انگاراصلااین پولونداشتیم