2777
2789

مایک مقداری پول به پدرشوهرم قرض دادیم قرارشد۱ماهه بده اماالان داره ۱سال ونیم میشه خبری نیست هردفه هم گفتیم پیچونده همیشه هم شوهرم بهش گفته اماایندفه من میخوام بگم چی بگم تااختلافی پیش نیاد

.......برای آنچه که باوردارید، ایستادگی کنید، حتی اگربه معنای تنهاایستادن باشد........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مایک مقداری پول به پدرشوهرم قرض دادیم قرارشد۱ماهه بده اماالان داره ۱سال ونیم میشه خبری نیست هردفه هم ...

بگو مشکلی نیست؛ بذارید سر ارث. البته ما زودتر به این پول احتیاج داریم

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.
اگه شوهرتو پیچونده تو رو هم میپیچونه خودتو سبک نکن ب نظر من

خودمم همینومیگم امامیگم شایدتورودروایسی قبول کنه

.......برای آنچه که باوردارید، ایستادگی کنید، حتی اگربه معنای تنهاایستادن باشد........

امروزمادرشوهرم زنگ زدمیگه مگه ماشین خریدین میگم نه میگه پدرشوهرت گفته گفتم نه میگه گفتم ایناپول ندارن برن ماشین بخرن یعنی آتیش گرفتم اینوگفت خب توکه میدونی نداریم پولمونوبده

بگو مشکلی نیست؛ بذارید سر ارث. البته ما زودتر به این پول احتیاج داریم

من ارثشونمیخوام پولمونوبده 

عزیزم وقتی به پسر خودش اینجور گفت به تو هم نمیده. میگه من که گفتم بذار برج 11

بیچاره شوهرم که میگه انگاراین پولودادم به گداحتی امشب شوهرم گفت برج ۱۱نمیده 

مایک مقداری پول به پدرشوهرم قرض دادیم قرارشد۱ماهه بده اماالان داره ۱سال ونیم میشه خبری نیست هردفه هم ...

به نظر من وارد قضیه نشی بهتره

چون اگه بخاد بده به حرف پسرش میده

اینجوری فقط ازت کینه به دل می گیرن

بگو اون پوله بود گرفتین می خواستین 1 ماهه بدین به سلامتی یک سالو نیمه دستتونه دیگه لازمش داریم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ