2777
2789
واچه بدخب مگه میخواسته بچه هاش تاآخرمجردباشن بایدازدواج کنن  ولش کن حرصش گرفته نمیدونه چیکارکن ...

دقیقا گلم👍

می بینی هر کدوممون یجور داریم ولی باید بی خیال بشیم.و  خدا رو شکر کنیم شوهرامون هوامونو دارن. بنده خدا پدر شوهرم, خیلی صبور و ساکته, از طرفی خیلی عاطفی و درونگراست

میگه خوش بحالتون عشقو مزه کردین. من آخرش از دست این زنه دق می کنم.

دقیقا گلم👍 می بینی هر کدوممون یجور داریم ولی باید بی خیال بشیم.و  خدا رو شکر کنیم شوهرامون ه ...

آخی الهی بگردم چقدرسختی کشیده که اینوگفته 

.......برای آنچه که باوردارید، ایستادگی کنید، حتی اگربه معنای تنهاایستادن باشد........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه صبرمیکنم امااگه برج ۱۱ندادهمون کاری که به شوهرم گفتم انجام میدیم بعدشم دیگه نمیخوام بده باشه بر ...

انشاالله که تا اون موقع انقدر خدا به زندگی تون برکت میده و رزق و روزی تون زیاد میشه که اصلا اون پول به چشمتون نمیاد.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
انشاالله که تا اون موقع انقدر خدا به زندگی تون برکت میده و رزق و روزی تون زیاد میشه که اصلا اون پول ...

انشالله بادعای شمادوستان 

.......برای آنچه که باوردارید، ایستادگی کنید، حتی اگربه معنای تنهاایستادن باشد........
برا من برعکسه پدر شوهرم خیلی دلسوز و مهربون و دست و دلبازه هر چی در میاره برا بچه هاش خرج می کنه ...

حقشه بهش بگی مگه تو باباجونو از پدر و مادرش نگرفتی.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
حقشه بهش بگی مگه تو باباجونو از پدر و مادرش نگرفتی.

به قول شوهرم اگه خواهر یا برادرم. بود میدونستم باید چکار کنم حیف که مادره

منم از اون به بعد مثل بچه خوب پولهای ناقابل پسرشو واسه خودم خرید می کنم. چون خودش گفت کادو میخام چکار😎