2777
2789
به نظر من وارد قضیه نشی بهتره چون اگه بخاد بده به حرف پسرش میده اینجوری فقط ازت کینه به ول می گیرن

نمیدونم والابااین حرف مادرشوهرم انگارکینه به دل گرفتم میگم بایدیجوربچزونمش امامیدونم فایده نداره 

.......برای آنچه که باوردارید، ایستادگی کنید، حتی اگربه معنای تنهاایستادن باشد........
عزیزم تابرج 11صبر کن اگه نداد بعدا یه فکری کن خودتو بد نکن پیشش یه موقع برمیگرده میگه پول پسرم به تو ...

آخه اون پول سهم منم بودبخدامن ازشوهرم بیشتراذیت شدم براپس اندازش 

.......برای آنچه که باوردارید، ایستادگی کنید، حتی اگربه معنای تنهاایستادن باشد........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالادعاکنیدمن به شوهرم گفتم اگه برج ۱۱گذشت وبروی خودشون نیاوردن بهشون پیام بده پوله باشه براخودتون من دیگه نیازی بهش ندارم نثه این ۱سال که سودشوگرفتن ازاین ببعدشم بگیرن لذت ببرن

خیلی سخته ادم به کسی پول قرض بده اما به موقع نیاره من به هر کس پول دادم گفت فردا برات میارم رفتن و پ ...

خیلی 

نمیدونم والابااین حرف مادرشوهرم انگارکینه به دل گرفتم میگم بایدیجوربچزونمش امامیدونم فایده نداره&nbs ...

گاهی حرف بیخود یکی آدمو میسوزونه ولی اگه شما مطرح کنی اونا حرف خودشون یادشون میره اینو کینه می کنن انقد تو گوش شوهرت و احیانا بچه های دیگه ای داشته باشن تکرار می کنن یه وقت می بینی بد ِ ماجرا اشتباهی شما شدی

به وقت هم با همسرت دعوای زن . شوهری هم بکنی اینو یادش میاد بهونه میشه بینتون

گاهی حرف بیخود یکی آدمو میسوزونه ولی اگه شما مطرح کنی اونا حرف خودشون یادشون میره اینو کینه می کنن ا ...

برام دعاکنین برعکس توبارداریم ازشون کینه بدل گرفتم خیلی اذیت میشم حرفاشون خیلی برام گرون تموم شد

پس ازبین حرفاتون فهمیدم چیزی نگم بهتره من هیچی نمیگم اماشمام دعاکنین پول تاقبل به دنیااومدن بچمون بده واگه ندادیک آرامشی داشته باشم تاهیچی نگم تواین ۱سال ونیم هروقت یادش میفتم اشکم درمیاد

پس ازبین حرفاتون فهمیدم چیزی نگم بهتره من هیچی نمیگم اماشمام دعاکنین پول تاقبل به دنیااومدن بچمون بد ...

انشالله پس میدن.اصلا شوهرت میتونه همین ب دنیا اومدن بچتونو بهونه کنه بگه پولشو زودتر لازمداره

فعلا فک کن اون پول وجود نداره.الان فقط حرص میخوری.شوهرت خودش نباید پس انداز زندگیتونو میداد حالام ک ...

چون میدونم داره ونمیده وبابقبه پولاش گذاشته بانک وسودشودشومیگیره این دیوونم میکنه

انشالله پس میدن.اصلا شوهرت میتونه همین ب دنیا اومدن بچتونو بهونه کنه بگه پولشو زودتر لازمداره

اونم زرنگه برای وام ازدواج ضامنمون بودچندقسطشوندادیم براشوهرم یکم یکم پول ریخت تاواموبدیم اماحاضرنشدپولمونوبده