بلاخره رفتم عکس رنگی دادم لوله راستم بد نیس ولی لوله چپم که قبلا ازش خارج رحم شدم خوب نیس. دکتر گفت روز ۳پریود بیا بهت دارو آمپول بزنیم تلاشمون میکنیم باردار شی خودت ولی اگه نشد در نهایت آی وی اف میکنی از فکرشم وحشت دارم...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آهان. با خودم میگم کاش لوله خراب منم برمیداشتن ولی باز میگم ناشکری نکنم. من لوله چپم خرابه گرفتگی شدید داره لوله راستم بد نیس. شما میدونید دارو و آمپولا که بم گفته روز ۳پ بیا واست بزنم چیه؟
مرسی. آخه من دارمش ولی خرابه. میگم شاید اگه نداشتمش بهتر بود لا اقل خارج رحم نمیشدم نمیدونم😢😢😢
بهتر بود اگه لولت خیلی اسیب دیده تو بارداری اول برش میداشتن.
الانم اگه خداخاست و باردارشدی ازاون اول تحت تظر باش و زود سونو واژینال بده تا بررسی کنن ک تو اون لوله نعیوب باز گیر نکرده باشه. نذار هفته ۸ بری سونو.زودتر برو
تحریک تخمدان برای تخمک گذاری نیخان شانس بارداریت رو تو اون ماه بالاتر ببرن
آهان مرسی. بعد آخه من مشکل دیر باردار شدن ندارم زود باردار میشم ولی لولم خرابه. شاید چون عکس رنگی دادم کمی باز شدن میخواد سریع جواب بگیره. بعد آمپولاش درد داره؟
بهتر بود اگه لولت خیلی اسیب دیده تو بارداری اول برش میداشتن. الانم اگه خداخاست و باردارشدی ازاون او ...
آره دکترم تا باردار میشم میفرسته سونو. آخه لولم آسیب ندیده بود با پای خودم بدون درد رفتم جراحی ولی دیروز توی عکس رنگی دید که تا نصفه مایع حاجب رفت داخلش بقیش نرفت گفت گرفتگی داره. ولی لوله راستم با فشار باز شد مایع تا اخر داخلش رفت