2777
2789
عنوان

فسنجون پزای فوق ماهر بیان یادم بدن

1335 بازدید | 30 پست

شوهرم عاشق فسنجون ننش براش میپزه .بهم یاد بدین لوفا

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

شیرین مهمولی ولی شیرین بیشتز دوست داره

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اومدم اگر فوت كوزه گري داره يادبگيرم    

خخخخخ خوش اومدی 

فکرکنم کسی یادنداره نه

ملس میخوره یا شیرین

فسنجون به زمان پخت زیادی احتیاج داره من مادرشوهرم رو این دستورمیپزه واقعا عالی میشه 

حدود300گرم گردوی اسیاب شده رو سرخ کن تا خامیش بره بعد بزار بپزه تاحدی که به روغن بوفته  پباز رو سرخ کن مرغ تکه تکه شده رو یکم توپیاز تفت بده بعد به گردو اضافه کن دوقاشق شیره انگور یه قاشق چایخوری گلپر درصورتی که شیرین دوس دارین شکر با نبات اضاف کنید کمی نمک رب انار به مقدار لازم و بزارید خوب خوب جابیوفته

من اینجور درست میکنم... 

پیازا خیلی ریز میکنم و سرخ میکنم.. سینه مرغا خیلی ریز میکنم و سرخ میکنم.. گردوما آسیاب میکنم و یکمم میزارم زیر دندون بیاد.... قاطی میکنم تا بپزه. آبش باید کم باشه و به حال بپزه. گاهی یه تیکه یخ میندازم توش تا گردوش روغن بده.... پختش ک خلاص شد و روغن انداخت حسابی شیره انگور و رب انار ملس میریزم توش.  کلا شیرین دوست داریم

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass