2777
2789
عنوان

فسنجون پزای فوق ماهر بیان یادم بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 30 پست

من تومرغ اب ميريزم با يه دونه پياز ورب انار و گردوي اسيياب  شده ميذارم كمكم براي خودش بپزه و روغن بيفته اخرش هم چند قاشق شكر ميريزم فوت كوزه گري گردوي خوب بريز نه گردوي سياه و بد. رب انار خوب و خانگي و سفت و خوشمزه بگير اين صنعتييا هم شلن هم يه كم تلخ

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم اینجور دست میکنه...گردو رو مولینکس میکنه که مثه خمیرشه..پیازم مولینکس میکنه درحدی که از رنده م ریزتر شه اندازه ش...بعد این پیازو گردو و یکی دوقاشق رب انار و یه قاشق رب گوجه رو با یه کم روغن تفت میده و اب میریزه میذاره قشنگ بپزه و مرغارو جدا سرخ میکنه میریزه توش تا جابیوفته...مرغو تا اخر نمیذاره بمونه وقتی پخت درمیاره ازتو فسنجون..اخر برای اینکه روغنش بیشتر دربیاد یخم میندازه توش..ادویه شم دارچینه..شما شیرین میخوری میتونی شکرم بریزی

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا

منکه پیازو سرخ میکنم گردومو با گدشت کوب له میکنم زیر دندون بیاد با رب انار تفت میدم و ادویه میزنم و اب میریزم میزارم میپزه مرغم که پخت ریش ریش میکنم تفت میدم بعد میریزم تو خورشت خیلی خوشمزه میشه من خودم رو به ترشی دوست دارم 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
فسنجون به زمان پخت زیادی احتیاج داره من مادرشوهرم رو این دستورمیپزه واقعا عالی میشه  حدود300گر ...

عزیزم یعنی گردو بریزیم تووو روغن سرخش کنیم؟؟

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

من فسنجونام خیلی خوب روغن میندازه.رمز خاصی هم نداره.اول اینکه گردوی خوب روغنی بگیر.بعد اونقدر آسیاب کن ک ب روغن بیفته و خمیربشه.با سینه مرغ ی پیازکوچیک رنده.یک قاشق رب انار و یک قاشق پر شکر و کمی نمک بذار آروم بجوشه.میتونی ی کم یخ هم داخلس بندازی ولی اگه خوب آسیاب بشه اسونتر از هر خورشتیه.

گردو یه کم تفت بده تا خامیش بره 

بعد بهش آب اضافه کن اول زیاد کن تا به جوش بیاد بعد کم کم کن در حد اینکه گاهی یه قل کوچولو بخوره باید دو سه ساعت همین طوری قل بخوره

برای اینکه حسابی به روغن بیوفته هر یه ساعت بهش آب سرد یا یخ اضافه کن

یه ساعت آخر رب انار  و نمک هم اضافه کن و بزار با هم بجوشن بعد ساعت اخر مرغ رو اضافه کن. من معمولا سینه مرغ پاک شده میریزم بدون استخون تیکه تیکه شده. اگه مرغ رو از اول بریزی تو سه چهار ساعت پخت له میشه. 

ما ترش درست میکنیم اما اگه شیرین میخوای بهش شکر هم اضافه کن 

واژه ترشیده برای دورانیه که زنها هنری جز شوهر کردن نداشتن! برای یک زن توانمند امروزی  ازدواج صرفا یک گزینه هست نه هدف