2777
2789

بچه ها شوهر. منوقتی اومد خواستگاریم گفتن خونه داره و تازه خریده و دستش برای عروسی گرفتن تنگه شوهرم پول دو. دنگ از خونه رو داده بودولی از سادگی به نامش نکرده بود منم اون موقع همه چی گل و بلبل بود گفتم عروسی ساده میگیرم با جمعیت کم تو یه تالار. سادهدخیلی هزینه اش کم شد. در. مقایسه با عروسی خواهر. برادرم من وخواهر خودش خلاصه همیشه حرف سر این بود که این خونه مال شماس ما هم پولامون رو حمع کردیم خونه رو عوض کنیم پدرشوهرم بهمون. گفت من سی تومن میدم بهتون این هونه رو رهن کامل بدید برید خونه حدید بخرید. ولی نمیزارم خونه رو بفروشید خودم میخوام بعد که شما پاشدید بفروشک برمشمال ویلابخرم من خیلی از این تصمیم ناراحتم چون همیشه حرف این بوده این خونه مال شماست و ما اگر اینجا  روروش خونه خیلی بهتری گیرمون میاد. همه اش میگم ببین سرم رو. شیره مالیدن که پسر. ما خونه داره بعد یه ع

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه مادرشوهرم از الان شروع کرده به منت گذاشتن دیشب به شوهرم میگم این پولی که میدن سهم دو. دنگ تو هم نیست منتشون دیگه چیه چرا میشینی بر. بر نگاه میکنی تازه خونه هم که هی داره کرون. میشه اصلا معلوم نیست ما بتپنیم خونه بخریم سال دیگه اگرم بخریم تا یه مدت بیچاره ایم از. قسط و بدهی

عزیزم به نظر من گذشته رو فراموش کن و از اون خونه دل بکن۰ در حقت نامردی کردن درست ولی فکر کردن بهش فقط باعث ناراحتی خودت و شوهرت میشه۰ مهم شوهرته که همو دوست داشته باشین۰ ایشالا یه خونه ای میخرین که همه هاج و واج بمونن

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
عزیزم به نظر من گذشته رو فراموش کن و از اون خونه دل بکن۰ در حقت نامردی کردن درست ولی فکر کردن بهش فق ...

خیلی نامردن خیلی من سر خونه دار. بودن. شوهرم خیلی چیزها رو کوتاه اومدم

تازه مادرشوهرم از الان شروع کرده به منت گذاشتن دیشب به شوهرم میگم این پولی که میدن سهم دو. دنگ تو هم ...

شوهرتو در مقابل خونوادش قرار نده۰ بزار خودش تصمیم بگیره هر چی باشه پدر و پسرن 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
یعنی پول دو دونگ رو میدن؟

آره ولی از. الان میگن ما داریم کمک میکنیم خونه بخرید ما قصدمون فروش خونه بود. که گفتن نه در. صورتی که همیشه میگفتن این خونه مال تو