2789
عنوان

جاری جان

619 بازدید | 30 پست

دوستان جاری من از من 4 سال بزرگتره و تازه باردار شده . (پسر من 16 ماهشه ) من دیدمش بهش تبریک گفتم گفتم مبارکه ان شا الله به سلامتی دنیا بیاد اونم خیلی سررررد گفت ممنونم که من جا خوردم از رفتارش . گفتم مثل اون موقع های من خوابتون میاد درک میکنم ادم خوابالو میشه اولاش (با هم شوخی داشتیم قبلا ) جوابمو نداد . کل مجلس هم نه از جاش تکون خورد نه حرفی زد یه کلمه فقط یه چیزی گفت و تمام مدت خودش و شوهرش تو موبایل بودن . اخر هم که برای شام دعوتشون کردم نه گذاشت و نه برداشت گفت نمیتونیم بیایم . در حالیکه من برای دیدنش با شکه 5 ماهه 700 کیلومتر رفتم . به نظرتون علت چیه ؟ قبلا هم تاپیک زده بودم شوهرم خیلی کار واسه داداشش میکنه و اونم یه جورایی دستوری برخورد میکنه باهاش

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شاید هورموناش بهم خورده بوده حوصله نداشته

بعدم با همسرش دعوا کرده بودن

پیش میاد دیگه آدم یه روز حوصله نداشته باشه😊

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

شاید همون موقع از چیزی فکرش مشغول بوده یا با شوهرش دلخوری داشته به خودت نگیر بعدشم دعوتتو قبول نکرده حق داره شما رفتی سفر توی بارداری اما توقع نکن همه ریسک پذیر باشن گلم.من اوایل بارداریم رفتم شهرستان دیدن خانواده همسرم لکه بینی پیدا کردمو نه ماه خونه نشینی همه که مثل هم نیستن

به مادر شوهرم گفته کاش شما اینو هم مثل چهارتا نوه دیگتون دوست داشته باشید . از اول داره بساط جور می کنه !!!!

از اول هم یه جوری بود باهام . حتی قیمت کارت عروسیمم در اورده بود و همش هر کاری من میکردم می رفت یکی سرش رو انجام می داد اما این رفتارش بی دلیله