استرپتوکوکوسنومانیا مدیر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 عنوان یه مشاعرمون نشه🌿😂😍 | مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 392 پست دل به دلدار سپردن کار هر دلدار نیستمن به تو جان می سپارم، دل که قابلدار نیست😌🫀 ما یار ندیده تب معشوق کشدیم... 1403/10/05 | 18:57 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17089 از همه کس گذر کنم ، از تو گذر نمی شودمشکل تو وفای من ، مشکل من جفای توکن نظری که تشنه ام ، بهر وصال ... و خدا خواست که از دست تو درمان برسدخواست تا عطر علی تا به خراسان برسد چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9795 نباشد غمی در گفتارتهستم یار خوش کردارتاگر نگاهی به اطراف باغچه کوچکت بی اندازیمیتوانی به وسعت باغچه ... تو گرم سخن گفتن و از جام نگاهت من مست چنانم که شنفتن نتوانم دنبال چی میگردی؟
شکوه__السلطنه عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3671 شبیه مِه شده بودینه میشد در آغوشت گرفتو نه آن سوی تو را دید!تنها می شد در تو گم شد که شدم ... - روی ... من به غمگین ترین حالت ممکن شادمتو به اندوه دلم ثانیه ای فکر مکن...
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم ؛همه چشمان جهان گو به سَرَم بشتابند ... دیر آمدهای ، مرو شتابانای رفتن تو ، چو رفتن جان🥺💔-مولانا ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...
anaabel2 عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 9775 و خدا خواست که از دست تو درمان برسدخواست تا عطر علی تا به خراسان برسد دوش دیدم که ملائک در می خانه زدند گل ادم بسرشتند و به پیمانه زدند 💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9795 ی و کوفتیارب بشکان دهان ابلهبرکن ز دهان زبان ابلهابله که شود اسیر در بندوا می رهد از غمش خردمند 🤣🤣🤣🤣 خودتم ی دادی سری قبلی دور از تو من سوخته در دامن شبها چون شمع سحر یک مژه خفتن نتوانم دنبال چی میگردی؟
anaabel2 عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 9775 دیر آمدهای ، مرو شتابانای رفتن تو ، چو رفتن جان🥺💔-مولانا نازنینا ما به ناز توجوانی داده ایم دیگر اکنون باجوانان ناز کن با ما چرا 💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
shakiba8115 عضویت: 1396/12/05 تعداد پست: 53 مثل نقش قاب مجنون و لیلی پیش هم ریش به تو میآید و چادر مشکی هم به من...!:)البته هنوز پیدا نشده😂💔تاپیک منم نگاه کنین اگه راه حلی دارین
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17089 روزهایی که بی تو می گذردگرچه با یاد توست ثانیه هاشآرزو باز می کشد فریاد:در کنار تو می گذشت، ای کاش! شکایت کردم از جور تو یاران را و گفتندم:برو بارش به جان میکش که نازک دلبری داری چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9795 روی مه پیکر او سیر ندیدم وبرکتشربتی از لب لعلش نچشیدیم و برفت تا به تو ثابت کنم از هرکسی عاشقترمبا رقیبان در غزل زورآزمایی میکنم دنبال چی میگردی؟
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17089 دوش دیدم که ملائک در می خانه زدند گل ادم بسرشتند و به پیمانه زدند در دیاری که در ان نیست کسی یار کسیکاش یارب که نیوفتد به کسی کار کسی چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
unicorn_zahra عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 8966 و خدا خواست که از دست تو درمان برسدخواست تا عطر علی تا به خراسان برسد دل ز تن بردی و در جانی هنوزدردها دادی و درمانی هنوزآشکارا سینهام بشکافتیهمچنان در سینه پنهانی هنوز
شکوه__السلطنه عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3671 زبان های اطرافت نوازنده ی گفتار هستندگاهی خوب بشنو چون یار کمکی هستند دور مجنون گذشت و نوبت ماستهر کسی پنج روزه نوبت اوست
narges1402 عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 8082 تا به تو ثابت کنم از هرکسی عاشقترمبا رقیبان در غزل زورآزمایی میکنم مرا میبینی و دردم زیادت میکنی هر دمتو را میبینم و میلم زیادت میشود هر دم شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 دارم ز زلف سیاهش چندان گله که مپرسکه چنان ز او شده ام بی سر وسامان که مپرس سرگشتهیمحضیمودراینوادیِحیرت عاقلترازآنیمكدیوانهنباشیم... 😌مهدی اخوان ثالث ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...