استرپتوکوکوسنومانیا مدیر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 عنوان یه مشاعرمون نشه🌿😂😍 | مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 392 پست دل به دلدار سپردن کار هر دلدار نیستمن به تو جان می سپارم، دل که قابلدار نیست😌🫀 ما یار ندیده تب معشوق کشدیم... 1403/10/05 | 18:57 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 22614 یا رب این نوگل خندان که سپردی به منشمیسپارم به تو از چشم حسود چمنش شبیه برگ پاییزی پس از تو قسمت بادمخداحافظ ولی هرگز نخواهی رفت از یادم 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
unicorn_zahra عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 8966 مردم چشمم به خون آغشته شد تا به کی این ظلم بر مردم کنند در محفل خود راه مده همچو منی راافسرده دل افسرده کند انجمنی را-فراهانی
narges1402 عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 8082 هیچ کس از عشق سوغاتی به جز دوری ندیدهر قدر یعقوب تنها شد زلیخا بیشتر روی مه پیکر او سیر ندیدم وبرکتشربتی از لب لعلش نچشیدیم و برفت شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 22614 تو گر گناہِ من شوی، توبه نمیکنم ز توجام لبت بنوشم و باز گناہ میکنم-مولانا من آن بشکسته پهلویم ک دردم را نمی گویم 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
unicorn_zahra عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 8966 مهمان توام چند صباحی دگر ای عمرانققدر میازار من سوخته جان را از همه کس گذر کنم ، از تو گذر نمی شودمشکل تو وفای من ، مشکل من جفای توکن نظری که تشنه ام ، بهر وصال عشق تومن نکنم نظر به کس ، جز رخ دلربای تو-مولانا
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 ای که در کوچه ی معشوقه ی ما میگذریبر حذر باش، که سر میشکند دیوارشآن سفرکرده که صد قافله دل همرهِ ا ... شبیه مِه شده بودینه میشد در آغوشت گرفتو نه آن سوی تو را دید!تنها می شد در تو گم شد که شدم ... - رویا شاهحسینزاده ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...
narges1402 عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 8082 دل چو رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است تا توانی دلی بدست آورکه دل شکستن هنر نمیباشد شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
p_o_y_a_n000 عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1496 یک قصه بیش نیست غم عشق وین عجبکز هر زبان که میشنوم نامکرر است زبان های اطرافت نوازنده ی گفتار هستندگاهی خوب بشنو چون یار کمکی هستند
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 22614 لذت بردم از این تاپیک مهمونهام اومدن من رفتم ماچ ب همتون😘😘 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9795 چشمروی جانان طلبی آینه را قابل سازور نه هرگز گل و نسرین ندمد ز آهن و روی چشمت روشن جانم😂یادم آید تو به من گفتی از این عشق حذر کنلحظه ای چند بر این آب نظر کن آب آیینه عشق گذران است تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است ،باش فردا که دلت با دگران است دنبال چی میگردی؟
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 چو خواهی چو نخواهی گفتار بر انسان کافیستهمانطور که من دیدگاهم به دنیا مانند یک بازیست تو محالی و به ممکن شدنت درگیرم من همانم که تو غمگین بشوی میمیرم🌱 ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...
unicorn_zahra عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 8966 من آن بشکسته پهلویم ک دردم را نمی گویم من به زندان دلت شوق اسارت دارمتا تو باشی، دگران؟وای مگر بیمارم؟
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17089 اینم یه ورژن دیگش😂🌱سخن بی تو مگر جای شنیدن داردنفس بی تو کجا نای دمیدن داردعلت کوری یعقوب نبی معلو ... توی قران خوانده ام یعقوب یادم داده استدلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
narges1402 عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 8082 شبیه برگ پاییزی پس از تو قسمت بادمخداحافظ ولی هرگز نخواهی رفت از یادم مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارمهواداران کویش را چو جان خویشتن دوست دارم شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
شکوه__السلطنه عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3671 یادت همیشه با من و بی من کجایی تو؟ای بی وفای بی مروت با توام ای یار روزهایی که بی تو می گذردگرچه با یاد توست ثانیه هاشآرزو باز می کشد فریاد:در کنار تو می گذشت، ای کاش!