استرپتوکوکوسنومانیا مدیر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 عنوان یه مشاعرمون نشه🌿😂😍 | مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 392 پست دل به دلدار سپردن کار هر دلدار نیستمن به تو جان می سپارم، دل که قابلدار نیست😌🫀 ما یار ندیده تب معشوق کشدیم... 1403/10/05 | 18:57 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 22614 دشمن دانا که غم جان بود بهتر از آن دوست که نادان بود دل چو رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
شکوه__السلطنه عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3671 دوش چه خورده ای دلا، راست بگو نهان مکنچون خَمُشانِ بی گنه،روی بر آسمان مکن...باده ی خاص خورده ای،نقل ... نظری خواست که بیند به جهان صورت خویشخیمه در آب و گِل مزرعهی آدم زدمدعی خواست که آید به تماشاگه رازدست غیب آمد و بر سینهی نامحرم زد
atlasocean عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 110 دلبرا یک بوسه دادی انقدر نازت ز چیست؟گر پشیمان گشته ای بگذار بر جایش نهم-صائب تبریزی مردم چشمم به خون آغشته شد تا به کی این ظلم بر مردم کنند
narges1402 عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 8082 همان فردای بی رحمی ک دلگیر است و تکراریو لحن پنجره هایش غم انگیز است و دیواری یا رب این نوگل خندان که سپردی به منشمیسپارم به تو از چشم حسود چمنش شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
شکوه__السلطنه عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3671 🤣🤣🤣یا دست رفاقت نده و دست نگهدار یا تا ته خط حرمت این دست نگهدار چشمروی جانان طلبی آینه را قابل سازور نه هرگز گل و نسرین ندمد ز آهن و روی
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17089 ای دل که بی گدار به آبها نمیزدیبی قایقت میانه ی دریا چه میکنی؟! یادت همیشه با من و بی من کجایی تو؟ای بی وفای بی مروت با توام ای یار چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
بیمعنی عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 931 یکی درد و یکی درمان پسنددیکی وصل و یکی هجران پسنددمن از درمان و درد و وصل و هجرانپسندم آنچه را جانان ... اسی مال منو خودم میگم حوصله ندارم شعر حفظ کنم یا برم تونت بگردم بنظرم بد نیستن
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9795 ‹ ما زِ چشم مستِ تو مستیم و این دیوانهها . .لاف مستی میزنند از بادهیِ انگورشان!😌 نه بیمارم، نه خوشحالم، نه از حالم خبر دارمگهی با جان گهی با دل، گهی از هر دو بیزارم دنبال چی میگردی؟
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 22614 یار نفروش به دنیا که بسی سود نکرد آنکه یوسف به زر ناصره بفروخته بود دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
unicorn_zahra عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 8966 تمام لحظه های من پر از تکرار بی رحمیست چگونه میشود با این همه نامهربانی زیست تو گر گناہِ من شوی، توبه نمیکنم ز توجام لبت بنوشم و باز گناہ میکنم-مولانا
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 و خدا خواست که یعقوب نبیند یک عمر شهر ، بی یار مگر ارزش دیدن دارد؟ اینم یه ورژن دیگش😂🌱سخن بی تو مگر جای شنیدن داردنفس بی تو کجا نای دمیدن داردعلت کوری یعقوب نبی معلوم استشهر بی یار مگر ارزش دیدن دارد؟ 🥲 ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...
p_o_y_a_n000 عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1496 به من خنديدي و نمیدانستیمن به چه دلهره از باغچه همسايه سيب را دزديدم !باغبان از پی من تند دويدسيب ر ... نباشد غمی در گفتارتهستم یار خوش کردارتاگر نگاهی به اطراف باغچه کوچکت بی اندازیمیتوانی به وسعت باغچه خود بی افزاییدر این صورت سیب میرسد در دستتحالی به فکر باغچه ات بکن چون دستت بستستچاقویی بر پیشت افتاده استپروردگار حتما راهی برای نجاتت گذاشته است
شکوه__السلطنه عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3671 دل من تنگ تو شد کاش که پیدا بشوی که بیایی و در این تنگی دل جا بشوی ی و کوفتیارب بشکان دهان ابلهبرکن ز دهان زبان ابلهابله که شود اسیر در بندوا می رهد از غمش خردمند
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17089 رک بگویم از همه رنجیدهام،از غریب و آشنا ترسیدهام،بی خیالِ سردی آغوشهامن به آغوش خودم چسبیده ام.-ف ... مهمان توام چند صباحی دگر ای عمرانققدر میازار من سوخته جان را چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️