استرپتوکوکوسنومانیا مدیر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 عنوان یه مشاعرمون نشه🌿😂😍 | مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 392 پست دل به دلدار سپردن کار هر دلدار نیستمن به تو جان می سپارم، دل که قابلدار نیست😌🫀 ما یار ندیده تب معشوق کشدیم... 1403/10/05 | 18:57 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
unicorn_zahra عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 8966 می خوام یه قصری بسازم پنجره هاش آبی باشهمن باشم و تو باشی و یه شب مهتابی باشه 😍😂هر که از دل دور باشد در نظر منظور نیستهست دائم در نظر آن کس که از دل دور نیست
شکوه__السلطنه عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3671 رب میابد برایت یاریصبر راحش است ای یار تنهایی یک قصه بیش نیست غم عشق وین عجبکز هر زبان که میشنوم نامکرر است
narges1402 عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 8082 همیشه با تو بودن های من دیری نمی پاید و بعد از تو کسی دیگر ب دیدارم نمی اید دشمن دانا که غم جان بود بهتر از آن دوست که نادان بود شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 تا سر زلف تو در دست نسیم افتادست دل سودا زده از غصه دو نیم افتادست تو هستی من شدی از آنی همه منمن نیست شدم در تو از آنم همه تومولانا ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...
دکتربعدازاین عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 4544 دوش چه خورده ای دلا، راست بگو نهان مکنچون خَمُشانِ بی گنه،روی بر آسمان مکن...باده ی خاص خورده ای،نقل ... نیست بر لوح دلم جزالف قامت دوستچه کنم حرف دگر یاد نداد استادم
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 22614 تا کی به تمنای وصال تو یگانهاشکم شود از هر مژه چون سیل روانه همان فردای بی رحمی ک دلگیر است و تکراریو لحن پنجره هایش غم انگیز است و دیواری 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
narges1402 عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 8082 آن که رخسار تو را رنگ گل و نسرین داد صبر آیا که تواند به من مسکین داد دردم از یار است ودرمان نیز همدل فدای اوشد و جان نیز هم شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9795 دراوردندش از در چون یکی کوهدل وجانی به زیر کوه اندوه هیچ کس از عشق سوغاتی به جز دوری ندیدهر قدر یعقوب تنها شد زلیخا بیشتر دنبال چی میگردی؟
atlasocean عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 110 همان فردای بی رحمی ک دلگیر است و تکراریو لحن پنجره هایش غم انگیز است و دیواری یار نفروش به دنیا که بسی سود نکرد آنکه یوسف به زر ناصره بفروخته بود
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 22614 چنانت دوست میدارم که گر روزی فراق افتدتو صبر از من توانی کرد و من صبر از تو نتوانممن آن مرغ سخندانم ... من از دوریت نمی ترسم مگر این را نمی دانی 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
unicorn_zahra عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 8966 مثل ان چایی که میچسبد به سرما بیشتربا همه گرمیم با دل های تنها بیشتر رک بگویم از همه رنجیدهام،از غریب و آشنا ترسیدهام،بی خیالِ سردی آغوشهامن به آغوش خودم چسبیده ام.-فریدون مشیری
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9795 مرا روز ازل کاری بجز رندی نفرمودندهر آن قسمت که آنجا رفت از آن افزون نخواهد شد.. دل من تنگ تو شد کاش که پیدا بشوی که بیایی و در این تنگی دل جا بشوی دنبال چی میگردی؟
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 22614 😍😂هر که از دل دور باشد در نظر منظور نیستهست دائم در نظر آن کس که از دل دور نیست تمام لحظه های من پر از تکرار بی رحمیست چگونه میشود با این همه نامهربانی زیست 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
unicorn_zahra عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 8966 مکن زغصه شکایت که در طریق طلب به راحتی نرسید آنکه زحمتی نکشید دلبرا یک بوسه دادی انقدر نازت ز چیست؟گر پشیمان گشته ای بگذار بر جایش نهم-صائب تبریزی
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 توزیبایی ودلربایی! آری! حال، من چه کنم که توچنین نازی داری؟؟ یکی درد و یکی درمان پسنددیکی وصل و یکی هجران پسنددمن از درمان و درد و وصل و هجرانپسندم آنچه را جانان پسندد😍😌😌🤌🏻 ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...