2777
2789
عنوان

چقدر مادر شوهرم چشم و دلش پتیه

506 بازدید | 34 پست

شدیدان خانوم فهمیده ایی نیست هرچی شوهرم کار کرد مجردیش بوده امانتی داده دستمون یاکادو قیمتی فامیل دادیم قایم کنه توعقدیم الان نیاز داریم بهمون نمیده😑

خیلی رومخه هروقتیم میگیم یه بهانه میاره اعصابم خورد کرده والا کمک مالی که نمیکنه حداقل حق خدمون رو بده که زندگیمون جلو بیوفتیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پتی یعنی چه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

شما بهش دادید قایم کنه؟؟

چرا باید قایم کنه؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

مادر شوهر من وقتی شوهرم مجرد بوده همه پولاشو می‌گرفته 

شوهرم براشون دوچرخه ماشین موتور خریده

بعد ک ازدواج کردیم اونا همرو برای خودشون فروختن و هزارتومان بما ندادن 

تو بدترین شرایط ی هزاری کمک نکردن

عزیزم شبیه مادرشوهر منه ، این ادمها ندید بدیدن ، فکر میکنن چون بچه زاییدن حق دارن کل زندگی بچشون را تو مشت داشته باشن و تو کارهاش دخالت کنن و ازش بکنن و بخورن ....از شانس اینجور ادمها خیلی بیشتر هم بچه دارن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....