2777
2789
عنوان

انومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 97 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها شکمتون از کی بزرگ شد من یه هوااااایی داره یه چیزایی در میاد نگرانم که چرا شکمم بزرگ نشده!!!

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
انشالله سالم به نظر من زودتر برو ناراحت شی

ان شاءالله التماس دعای فراوان

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
شما چند هفته اي؟ بچتون تكون ميخوره؟

۱۸هفته دو روزم اره من از اول دوماههم یه نبضی رو احساس میکردم از وقتی چهارماهم شده یه چیزی رو تو پهلوهام احساس میکنم اینور اونور میره 

بچه ها شکمتون از کی بزرگ شد من یه هوااااایی داره یه چیزایی در میاد نگرانم که چرا شکمم بزرگ نشده!!!

برای منم بزرگ نشده شوهرم میگه مطمینی بارداری منم میگم ناراحتی از ریخت نیفتادم

بچه ها اگه خدايى نكرده جنين ديگه زنده نباشه چقد طول ميكشه بفهمى

واي منم انقد از اين فكراي بي خود ميكنم

هفته اي يه بار ميرم بهداشت صداي قلب گوش بدم

آورده دنیا یه دونه / اون یه دونه پیشه منه/ خدا فرشته هاشوکه / نمیسپره دست همه (به لطف خدا مامى الانى) CafeMom Tickers
بچه ها اگه خدايى نكرده جنين ديگه زنده نباشه چقد طول ميكشه بفهمى

وای این همش تو سرم میچرخه هی سعی میکنم بهش فکر نکنم 

من شيكمم هفته ١٥ بزرگ شد تا الان كه ١٩ هفتم همونه اصن به ٥ ماه نميخوره

آورده دنیا یه دونه / اون یه دونه پیشه منه/ خدا فرشته هاشوکه / نمیسپره دست همه (به لطف خدا مامى الانى) CafeMom Tickers

من هنوز لباسهام اندازمه لاغرم شدم حالا نگران نباش از شش ماه اینا شکم درمیاریم

برای منم بزرگ نشده شوهرم میگه مطمینی بارداری منم میگم ناراحتی از ریخت نیفتادم

عزییییزززم:))))