2777
2789
عنوان

انومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 97 پست
بچه ها ني ني من مثلا ١ روز تكون ميخوره ٣-٤ بار دوروز هيچي نميفهمم از كي مداوم ميشه تكونا؟

بستگی به نوع جفت ذاره اگه نوع جفت خلفی باشه زودتر میفهمی و اگه قدامی دیرتر وای نهایتا از هفته 22 به بعد کامل متوجه میشی

اینجا می تونید سوالات پزشکی خودتون در هر زمینه ای رو در اسرع وقت دریافت کنید http://www.madarclub.com/fa/apply/asali64 ضمناً با ثبت نام تو این سایت می تونید از جایزه های نفیسی که هر ماهه بین اعضا تقسیم می کنند بهره مند بشین!!!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه ها ني ني من مثلا ١ روز تكون ميخوره ٣-٤ بار دوروز هيچي نميفهمم از كي مداوم ميشه تكونا؟

من الان یه وقتایی یه غیژ غیژی زیر دلم حس میکنم ولی نمیدونم خودشه یا نه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
من امروز عصر وقت سونوگرافی دارم.سونوی انومالی بالاخره میفهمم بچه ام چیه هرچند دختر پسرش زیادمهم نیس ...

شما چند هفته اي؟

بچتون تكون ميخوره؟

آورده دنیا یه دونه / اون یه دونه پیشه منه/ خدا فرشته هاشوکه / نمیسپره دست همه (به لطف خدا مامى الانى) CafeMom Tickers
جنسیت بچتونو گفتن؟

منم هنوز نمیدونم تو ان تی گفت بند ناف لای پاشه .خیلی بی طاقتم ببینم فسقلی چیه هرچند برام هیچ فرقی نداره

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!