2777
2789
عنوان

انومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 97 پست
خانوما میشه بگین برای ضربان قلب جنین سونو واژینال دادین یا شکمی؟ چند هفته؟

من هفت هفته و چند روزم بود ب حساب خودم ک دکتر گفت هفت هفته و یک روزی طبق سونو.شکمی بود .سعی کن اگر مشکی داری واژینال انجام ندی اصلا

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هفت هفته و چند روزم بود ب حساب خودم ک دکتر گفت هفت هفته و یک روزی طبق سونو.شکمی بود .سعی کن اگر م ...

مشکل نداری

اشتباه نوشتم داری

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
چرا مگه واژینال ضرر داره؟

خب کلا هرچیزی که به اون ناحیه فشار بیاره خوب نیست دیگه .البته خوب نظر دکتر مهمه 

ولی با شکمی راحت میشه تشکیل قلب رو دکتر بفهمه .ب خاطر اینه ک میگن عجله نکنید و هشت نه هفته بیاید برای اینکار چون معمولا اگر عجله کنن ممکنه قلب رو نبینن واژینال تجویز کنن سریع 

دکتر یکی از دوستام ک اصلا برای تشکیل قلب نفرستادش تا ان تی بهش میگفت اگر قلب نداشت تا حالا خودش افتاده بود

[QUOTE=49564164]خب کلا هرچیزی که به اون ناحیه فشار بیاره خوب نیست دیگه .البته خوب نظر دکتر مهمه  وای اخه تااونموقه آدم از استرس اینکه بچه قلب داره یا نه میمیره .دوس داره سریع ضربان قلب بفهمه .پس با این حساب نزدیوی هم نباید انجام بدیم دیگه چون عین سونو واژینال فشار وارد میکنه

خدایا حاجت همه رو براورده کن این ماه❤
[QUOTE=49564164]خب کلا هرچیزی که به اون ناحیه فشار بیاره خوب نیست دیگه .البته خوب نظر دکتر مهمه &nbs ...

همون هشت هفته ان شاءالله برو.

صداشو البته ممکنه برات نذاره برا من نذاشت

راجب نزدیکی نظر دکترت رو بپرس بعد سونو ب من گفت اگر مشکلی نداری اشکال نداره.

ولی خب نباید عمیق باشه خیلی سطحی تا ب رحم فشار نیاد