2777
2789
عنوان

انومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 97 پست
پس من کوچیکترینتونم فک کنم من 10/4/76هستم خخخخ

به سلامتی عزیزم مبارکت باشه مامان شدن :)

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جدا خخخخ پس ماخیلی هولیم

نه من ١٩ عقد كردم يه سال بد اومدم خونه ام شوهرمم ٢٢ همه گفتن ٣/٤ سال نياريد بچه ديگه خيلى خوش گذشت حالا اونا ميگفتن بيار من نمياوردم ديگه ٧ سال پيچوندم تا آخرش دلم پرميكشيد ديگه ب موقع آوردم غربش زياد شد واسم

منم ۷۴ام عزیزم.بهترین سن بارداریم هست خیلی هم خوبه چه هولی 

آره اختلاف سنتون عالى ميشه مث منو مامانم ك يادم ميره مامانمه ميدونى وقتى چن سال نميارى سختت ميشه كار درستو شما انجام دادين

بچه ها در مورد تغذیه هاتون هم یه کم میشه صحبت کنین؟؟ در طول روز چیا میخورین؟

والا من تا دو سه هفته پیش خیلی بد غذا بودم  بالا نمیاوردم فقط حالت تهوع داشتم 

الان تقریبا همه چی میخورم ولی چند روزه دیگه مراقبت میکنم مثلا حتما خرما رو میخورم بادام در حد ۴-۵دونه .میوه 

اگر بتونید شیر و سویق گندم و جو به مدت یک ماه استفاده کنید عالیه برای بچه

ان شاءالله از فردا شروعش میکنم .اوایل میخوردم بعد که بد غذا شدم نمیتونستم بخورم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
آره اختلاف سنتون عالى ميشه مث منو مامانم ك يادم ميره مامانمه ميدونى وقتى چن سال نميارى سختت ميشه كار ...

مادر شوهرم ۱۶ساله بوده ک همسرم ب دنیا میاد 

یه جوری با شوهرم درد و دل میکنن انگار که رفیق صد سالن.حرف همو خیلی خوب میفهمن این خیلی عالیه.

البته این فقط بستگی ب سن مادذ و اختلاف سنی با بچه نداره ب نظرم خیلی بستگی به نوع تربیت کردن هم داره .:)

مادر شوهرم ۱۶ساله بوده ک همسرم ب دنیا میاد  یه جوری با شوهرم درد و دل میکنن انگار که رفیق صد س ...

منو مامانم ١٨ سال اولى ام هستم اصلا يادم ميره مامانمه چون سبكشم جوونو فانتزيه مث خواهر ك با اون يكى خواهرم ك يه سالو نيم تفاوتمونه يه اكيپيم عمه هام هميشه كيف ميكنن خلاصه خيلى تفاوت سنى كم خوبه خيلى

قبل باردارى ٥٨ كيلو بودم الان ٥٥ شدم فقط شكمم گنده شده تكونم حس نميكنم 😢 فردا ميخوام برم آنومالى خي ...

ان شاءالله صحیح و سالمه اصلا نگران نباش .شکمت که بزرگ شده یعنی نی نی خوب جاشو تو دلت باز کرده :)

منو مامانم ١٨ سال اولى ام هستم اصلا يادم ميره مامانمه چون سبكشم جوونو فانتزيه مث خواهر ك با اون يكى ...

خیلی عالیه خدا حفظتون کنه برای همدیگه

با اجازتون من برم درس بخونم فردا امتحان دارم!ممنون از راهنماییتون.اگر دوست داشتید همین جا یا تو تاپیک دیگه میتونیم باهم باشیم

نشون داد همه چیزو؟ من الان ۱۷هفته و سه روزمه خواستم شنبه برم

برو بابا نترس همه چیو نشون میده مال من ک جنسیتشو اول همه چی گفت

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....