bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 عنوان کیا قبل موعد ازمایششون مثبت شد 126 بازدید | 17 پست من فردا موعد پریودمه امروز رفتم ازمایش نگرانم نشون نده یا مشکلی باشه 1403/10/05 | 09:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 یعنی هنوز تایم پریودت نشده بود ازمایش دادی؟خب از کجا مشکوکی؟ چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 یعنی هنوز تایم پریودت نشده بود ازمایش دادی؟خب از کجا مشکوکی؟ بی بی چک زدم مثبت شد
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 بی بی چک زدم مثبت شد چه علائمی داری؟ چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 بیبی چکم مثبت شده نمیدونم بدون نسخه ازمایش میگیرن یا نه؟باید بگم تست بتا میخوام؟ چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 نفخ دلدرد من کمردرد وحشتناااااک ک نمیتونم بشینم و بلند بشمدرد زیر شکمدرد وحشتناک سینه چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 بیبی چکم مثبت شده نمیدونم بدون نسخه ازمایش میگیرن یا نه؟باید بگم تست بتا میخوام؟ اره منم امروز رفتم خودم گفتم تیتر بتا میخام بگیرم از موعدت گذشته ؟
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 اره منم امروز رفتم خودم گفتم تیتر بتا میخام بگیرم از موعدت گذشته ؟ اره ۱۲ روز گذشته چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 من کمردرد وحشتناااااک ک نمیتونم بشینم و بلند بشمدرد زیر شکمدرد وحشتناک سینه من یه سینم درد میکنه سمت زیر بغلم دردای پریود دارم گاهی اشتهامم زیاد شده همش گشنمه معدمم درد میکنه
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 اره ۱۲ روز گذشته این بی بی چکای من از بالا به پایین وسطی مال دیروزه بنظرت امروز کمرنگ تر نشده ؟ نگرانم خیلی😭
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 این بی بی چکای من از بالا به پایین وسطی مال دیروزه بنظرت امروز کمرنگ تر نشده ؟ نگرانم خیلی😭 نه اون خطه هست هنوزمن ۵ روز بعد موعدم بیبی چک زدم نشون نداد الان همینطوری گفتم بذار بزنم ببینم دلیل دردهام چیهدیدم مثبت شد چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 نه اون خطه هست هنوزمن ۵ روز بعد موعدم بیبی چک زدم نشون نداد الان همینطوری گفتم بذار بزنم ببینم دلیل ... من از یکشنبه هاله داشت ۵ روز به پریود . اما داروخوردم میترسم از اونا باشه وکاذب
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 من از یکشنبه هاله داشت ۵ روز به پریود . اما داروخوردم میترسم از اونا باشه وکاذب چه دارویی خوردیوای منم یادم اومد هفته پیش سرماخورده بودم رفتم دکتر ازم پرسید باردار ک نیستی منم گفتم نه نیستم۴ تا امپول و انتی بیوتیک و اینا استفاده کردم چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 چه دارویی خوردیوای منم یادم اومد هفته پیش سرماخورده بودم رفتم دکتر ازم پرسید باردار ک نیستی منم گفتم ... منم چند روز پیش به هوای اینکه باردارنیستم نشستم بااین مواد سفید کننده غلیظ چندتیکه لباس بادستم شستم بدون ماسک ودستکش 😭😭 چندتا هم باقالی خوردم