2777
2789
مشاور بهم گفت شوهرت دوست نداره😑 اما من میدونم دوسم داشت اون فقط عقل نداشت 

😂😂😂

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر کتک زدن منم برات بگم اقا وقتی دعوامون میشد. من مث پلنگ بهش میپریدم 😂یا تند. تند حرف میزدمو فوشششس میدادم اونم بدتررررر از من ک ب کتک کاریو پا خونواده ها باز میشد. ولی دیدم نمیشه سکوتو انتخاب کردم خودمو. مظلوم میکردم ی گوشه اینو از جاریم یاد. گرفتم 😄بخدا بعد سکوت من خودش ناراحت میشد. بعد ی ساعت یا ی روز میومد. معذرت خواهی تموم شدو. رفت اینو یادت باشه مردا از زنایه ساکتو. کم حرف خوششون میاد. خودشون خر میشن

سر کتک زدن منم برات بگم اقا وقتی دعوامون میشد. من مث پلنگ بهش میپریدم 😂یا تند. تند حرف میزدمو فوششش ...

آرههه منم بهش میپریدم اونم خیلی بد و با تمام زورش کتکم میزد بعدشم فحش میدادیم همو دوباره یه روز بعدش آشتی میکردیم

امیدوارم بتونم این کارو کنم  ولی میگم بعد از جلسه مشاوره که ببینم چی پیش میاد اونجا

نه الان  چون تا مشاوره شاید قبل مشاوره کسی اینقد پرش کنه ک حتی حاضر نباشه تو. روتم نگا کنه تو امشب بش پیام بزن همونو. بفرست ک گفتم دیگه صبر کن ببین چی میشه

آرههه منم بهش میپریدم اونم خیلی بد و با تمام زورش کتکم میزد بعدشم فحش میدادیم همو دوباره یه روز بعدش ...

ببین خیلی بده زن اینجوری باشه ی بار اینقد دلم براش سوووخت گفت دنیز دوس دارم موقغی ک دعوامون میشه تو ب سرو. کله من نپری چون دیدم نصبت بهت عوض میشه دوس دارم خانومو متین باشی ن مث. کولیا یا مث ی مرد. لات فوووش بدی زن زنه ظریفه لطافت داره حیفه گفت نکن اینکارو دیدددم واقعااا داره راست میگه منم خودمو. تغیییرررر دادم حسابی بخدا الان فوووش پدرمم بده فقط سکوت میکنم خیلی خوب جواب میده لامصب 😄