2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اگرم برگردیم سر زندگیمون بازم زندگی خوبی باهم نخواهیم داشت چون یه سری از اخلاقای شوهرم انگار درست شدنی نیست و همینطور اذیتای خانوادش که آدمو روانی میکردن مادرشوهرم دروغ حرف میزد و.... وای خیلی اذیتم کردن تو این ۲سال

میگم این جلسه مشاوره ۲تاییمونم برم بعدش ببینم چی میشه😳

اصلااااا تو. این نی نی سایتو. خوندی بعضیااااا چ مشکلاتی دارن !!!تو ک مشکلت بچه بودنه خودته منم شوهرم خیلی بچه بود همه حرفایه منو. پیش خونوادش میزد. اذیتم میکرد. خیلی بهم بی احترامی میکرد جلو اونا شایدم ب کتک ختم میشد پشت خواهراشو. میگرفت اصلااااا عجیب بود. این نصفی از کاراشه ....

آخه اگرم برگردیم سر زندگیمون بازم زندگی خوبی باهم نخواهیم داشت چون یه سری از اخلاقای شوهرم انگار درس ...

زندگیت دست خودته ک چجوری بسازیش عزیزم خودت حتما حتما ی مشاور خوووب برو با مشاور صحبت کن بهت راهکارایه خوبی میده اگه خودت بخوای همه خانوما ی خواهر شوهرو ی مادر. شوهری تو زندگیشون هست ک همش فضولیو. فتنه گریو. حسود ....اینا ک طبیعیه 

زندگیت دست خودته ک چجوری بسازیش عزیزم خودت حتما حتما ی مشاور خوووب برو با مشاور صحبت کن بهت راهکارای ...

خب درسته ولی الان تو این شرایط من چیکار میتونم کنم آخه؟

وقتی شوهرم انگار عجله داره برا طلاق حتی گفته بوده مشاوره نریم من آشنا دارم میبرم مهر میزنه

واقعا؟ الان درست شده؟

اره بخدا ی بار نشستم البته ک دیدم حالش خوبه و. انرژی داره نشستم حرف زدم خودمو مظلوم کردم 😄

گفتم علی من جز توووو کسیو. ندارم باهاش دردودل کنم خیلی دوس دارم کسی باشه براش حرف بزنم بعد. اونم گفت پس منم چیم این وسط گفتم میترسم گفتش از چی گفتم بری ب خونوادت بگی 😄

بچه ها

منم حاضر    در حال تربیت نسل 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖

ببین اخر. شب  بش پیام بزن بگو اصلااااا تو. منو دوس داشتی فقط همین دیگه هیچیییییی براش ننویس شایدم دو روزی طول بکشه ک ج بده ولی اخرش میده غرور مردا فرق داره حالا اگه زن بود. بعد ی ثانیه جواب میداد

اره بخدا ی بار نشستم البته ک دیدم حالش خوبه و. انرژی داره نشستم حرف زدم خودمو مظلوم کردم 😄 گفتم عل ...

اما شوهر من برام وقت نمیذاشت از حرف زدن باهام طفره میرفت خیلی دوس داشتم بشینیم یه دل سیر باهم حرف بزنیم اما همیشه یا کار داشت یا خوابش میومد یا با گوشیش بود