2777
2789
وآی دیوونه ای اخه چجوری میخواد. اشتباهشو قبول کنه وقتی خود. تو. باعث این رفتارو بچه بازی شدی اونم می ...

درسته شاید من گاهی رفتارم مث بچه ها بوده ولی اون خیلی اذیتا رو عمدا میکرد مثلا عمدا میخواست به خانوادم کم محلی کنه یا عمدا باهام لج‌میکرد تنهم میذاشت که به قول خودش پررو نشم!

بعد جلسه مشاورمون شاید بهش پیام دادم اول دلم میخواد ببینم اونجا چی میگه و واقعا تو سرش چیه

بعد جلسه عزیزم دیره شاید اون لحظه تو. گوشش خوندن .....دیگه نگاتم نکرد. والا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه حتماااا اندازه مامانش بهش محبت نکردی براش ی چیزایی رو کم گذاشتی....

اخه چرا من باید با مامانش رقابت کنم چرا شوهرم نباید بدونه همسر و مادرش هرکدوم جایگاهشون جداست چرا نباید بدونه که زن محبت و توجه میخواد چرا همش ما باید یه کاری کنیم مردا دوسمون داشته باشن

درسته شاید من گاهی رفتارم مث بچه ها بوده ولی اون خیلی اذیتا رو عمدا میکرد مثلا عمدا میخواست به خانوا ...

فدات ی چیزی بگم برات منم خیلیییی رو بابام حساسم حالا هر وقت دعوامون میشد. رو بابام کلیک میکرد. هی همش اسم بابامو میاورد فهمیدم نقطه ضعفمو. گرفته منم دیگه حساسیتمو کنار گذاشتم .....یا میرم خونه بابام اصلا بش نمیگم بیا اونجا اگه خودش دوس دلشت میومد اگرم نه مهم نبود برام یا گلگی کنم ک چرا نیومدی یا چرا این رفتارو میکنی نسبت ب خونوادم الان خودش راه میفته میگه بریم اونجا پس کلا تو. حساسی رو. خونوادت ک اونم از لج تو اینجوری میکنه 

بچه ها من چشام داره بسته میشه مرسی که به حرفام گوش کردین دنیز جون مرسی از راهنماییای خوبت کمکم کرد اگه فرصتی بود حتما تمام سعیمو میکنم برا درست شدن زندگیم 

شاید بهش پیام دادم ببینم چی میشه میام خبر میدم برام دعا کنید😙😙😙 

بچه ها من چشام داره بسته میشه مرسی که به حرفام گوش کردین دنیز جون مرسی از راهنماییای خوبت کمکم کرد ا ...

قربونت عزیزم ایشالا ک موفق باشی گلم  بم خبر بده خوش خبرررر. باشی 😍😘❤️☺️🌹

فدات ی چیزی بگم برات منم خیلیییی رو بابام حساسم حالا هر وقت دعوامون میشد. رو بابام کلیک میکرد. هی هم ...

آره دقیقا چون حساسم لج میکنه 

دنیز جون ماشالا تو واسه خودت یه پا مشاوری😄

بازم میام پیشت به کمکت نیاز دارم 

الان دیگه دارم بیهوش میشم فعلا😙❤