وآی دیوونه ای اخه چجوری میخواد. اشتباهشو قبول کنه وقتی خود. تو. باعث این رفتارو بچه بازی شدی اونم می ...
درسته شاید من گاهی رفتارم مث بچه ها بوده ولی اون خیلی اذیتا رو عمدا میکرد مثلا عمدا میخواست به خانوادم کم محلی کنه یا عمدا باهام لجمیکرد تنهم میذاشت که به قول خودش پررو نشم!
اره دیگه حتماااا اندازه مامانش بهش محبت نکردی براش ی چیزایی رو کم گذاشتی....
اخه چرا من باید با مامانش رقابت کنم چرا شوهرم نباید بدونه همسر و مادرش هرکدوم جایگاهشون جداست چرا نباید بدونه که زن محبت و توجه میخواد چرا همش ما باید یه کاری کنیم مردا دوسمون داشته باشن
درسته شاید من گاهی رفتارم مث بچه ها بوده ولی اون خیلی اذیتا رو عمدا میکرد مثلا عمدا میخواست به خانوا ...
فدات ی چیزی بگم برات منم خیلیییی رو بابام حساسم حالا هر وقت دعوامون میشد. رو بابام کلیک میکرد. هی همش اسم بابامو میاورد فهمیدم نقطه ضعفمو. گرفته منم دیگه حساسیتمو کنار گذاشتم .....یا میرم خونه بابام اصلا بش نمیگم بیا اونجا اگه خودش دوس دلشت میومد اگرم نه مهم نبود برام یا گلگی کنم ک چرا نیومدی یا چرا این رفتارو میکنی نسبت ب خونوادم الان خودش راه میفته میگه بریم اونجا پس کلا تو. حساسی رو. خونوادت ک اونم از لج تو اینجوری میکنه
بچه ها من چشام داره بسته میشه مرسی که به حرفام گوش کردین دنیز جون مرسی از راهنماییای خوبت کمکم کرد اگه فرصتی بود حتما تمام سعیمو میکنم برا درست شدن زندگیم