denizomad مدیر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 1593 عنوان کی بیداره | مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 160 پست 😔 1396/09/20 | 06:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانااااا عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17434 اما من خیلی وقتام حس میکردم شوهرم دوسم نداره از بی توجهیاش خسته میشدم خب منم از شوهرم محبت میخواستم دلم میخواست حواسش بهم باشه اما برام وقت نمیذاشت
هانااااا عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17434 حس میکردم من تنهایی این رابطه رو نگه داشتم که فک کنم واقعنم همینطور بود
denizomad مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 1593 خانوادمم شدیدا موافق طلاقن و میگن این آدم درست بشو نیست اگه بهش پیام بدم و برگردم اگه باز اذی ... ببین عزیزم حداقل ی شانسو بخودت بده البته اگه تغیییرررر کنی ن برگردی دوباره ذوز از نو. واقعااا تغیییرررر کن ک اونم تحت تاثیر تو قرار بگیره اگه بخوای مث قبل باشی منم قبولت ندارم
مهربانو66 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 526 سر کتک زدن منم برات بگم اقا وقتی دعوامون میشد. من مث پلنگ بهش میپریدم 😂یا تند. تند حرف میزدمو فوششش ... منم هرچی خوردم از زبون درازم بود😕 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖
هانااااا عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17434 ببین عزیزم حداقل ی شانسو بخودت بده البته اگه تغیییرررر کنی ن برگردی دوباره ذوز از نو. واقعااا ... آره اگه بشه حتما
مهربانو66 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 526 راستش منم ولی خیلی پشیمونم اگه یه ذره سیاست داشتم و دهنم میبستم پادشاهی میکردم بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖
denizomad مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 1593 حس میکردم من تنهایی این رابطه رو نگه داشتم که فک کنم واقعنم همینطور بود تگه دوست نداشت ک باهات ازدواج نمیکرد. عزیزم خب اول دوست داشته رفتار بچگانه تو. تغیییررررش داده دلشو زده دیگه حوصله ادامه جنگو بحثو دعوا یا غرغر کردن تو رو نداره باید باهاش دوس شی باهاش مث رفیق باشی ن مث زنایی ک همش حررذف میزننو دعوا یا مادرت اینو. کفت خواهر اینو ....گور پدر بقیه خودتو. بچسب
هانااااا عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17434 تگه دوست نداشت ک باهات ازدواج نمیکرد. عزیزم خب اول دوست داشته رفتار بچگانه تو. تغیییررررش داده دلشو ... آره راس میگی همینطوره خودشم بهم گفته بود بچه ای!
هانااااا عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17434 تگه دوست نداشت ک باهات ازدواج نمیکرد. عزیزم خب اول دوست داشته رفتار بچگانه تو. تغیییررررش داده دلشو ... خودشم اینارو بهم گفته بود
denizomad مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 1593 منم هرچی خوردم از زبون درازم بود😕 زبون درازی بده خیلیییی حساب کن دیگه شوهرم با زبون بی زبونی خودش اومد التماس کرد. ک اره اینجوری نکن اروم باش دلمو. میزنی با رفتارت 😂
denizomad مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 1593 خودشم اینارو بهم گفته بود خوبه اینارو. میدونی 😄
هانااااا عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17434 میترسم اگه الان دوباره بهش پیام بدم خانوادم ناراحت شن تاحالا خیلی غصه خوردن برام بابام که از همون اولشم دلش راضی به این ازدواج نبود