2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادمم شدیدا موافق طلاقن و میگن این آدم درست بشو نیست  اگه بهش پیام بدم و برگردم اگه باز اذی ...

ببین عزیزم حداقل ی شانسو  بخودت بده البته اگه تغیییرررر کنی ن برگردی دوباره ذوز از نو. واقعااا تغیییرررر کن ک اونم تحت تاثیر تو قرار بگیره اگه بخوای مث قبل باشی منم قبولت ندارم 

سر کتک زدن منم برات بگم اقا وقتی دعوامون میشد. من مث پلنگ بهش میپریدم 😂یا تند. تند حرف میزدمو فوششش ...

منم هرچی خوردم از زبون درازم بود😕

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖
راستش منم

ولی خیلی پشیمونم  اگه یه ذره سیاست داشتم و دهنم میبستم پادشاهی میکردم

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖
حس میکردم من تنهایی این رابطه رو نگه داشتم  که فک کنم واقعنم همینطور بود

تگه دوست نداشت ک باهات ازدواج نمیکرد. عزیزم خب اول دوست داشته رفتار بچگانه تو. تغیییررررش داده دلشو زده دیگه حوصله ادامه جنگو بحثو دعوا یا غرغر کردن تو رو نداره باید باهاش دوس شی باهاش مث رفیق باشی ن مث زنایی ک همش حررذف میزننو دعوا یا مادرت اینو. کفت خواهر اینو ....گور پدر بقیه خودتو. بچسب 

منم هرچی خوردم از زبون درازم بود😕

زبون درازی بده خیلیییی  حساب کن دیگه شوهرم با زبون بی زبونی خودش اومد التماس کرد. ک اره اینجوری نکن اروم باش دلمو. میزنی با رفتارت 😂