2821
2789
عنوان

خونریزی مقعد

132 بازدید | 9 پست

توروخدا اگه کسی تجربه داشته بهم بگه دلیلش چی میتونه باشه از بس غصه خوردم خوابم نمیبره

مادرم موقع دستشویی رفتن  از مقعدش خون میاد حتی وقتی مدفوع نداره

ترس افتاده به جونم نکنه خدای نکرده سرطان باشه آخه غیراز مادرم دیگه هیشکیو ندارم😭

کابری جدیدمه😊

شاید بواسیر یا شقاق باشه نگران نباش . دکتر ببره خوب میشه

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

گاهی داره گاهی نه بواسیر داره ولی خونریزیش خیلی زیاده نسبت به بواسیر

بعضی وقتا اینجوری میشه. نترس

من بابام بواسیر داشت، بعد دچار شقاق همش د. یهو شر شر خون ریخته بود. جوری که وقتی اومد بیرون افتاد رو زمین از حال رفت

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بعضی وقتا اینجوری میشه. نترسمن بابام بواسیر داشت، بعد دچار شقاق همش د. یهو شر شر خون ریخته بود. جوری ...

خداکنه شقاق باشه تونت که هرچی سرچ کردم فقط میگه سرطان فردامیخام ببرم دکتر دعاکن چیزی نباشه

کابری جدیدمه😊
خداکنه شقاق باشه تونت که هرچی سرچ کردم فقط میگه سرطان فردامیخام ببرم دکتر دعاکن چیزی نباشه

گوگل که هر چی بزنی همیشه خدا میزنه سرطان از نوع بدخیم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

2828
2791
2779
2792