2777
2789

نمیدونم شماها کجایین

من تو یک شهر بزرگم اما تهران نیست

بعد ۲۵ سالگی تعدا خواستگارا کم میشن 

سال پیش خواستگار زنگ زد به مامانم

مامانم گفت دخترم ۲۲ سالشه میخواد درس بخونه میگه زوده

گفت وا دخترتون ۲۲ سالشهههه داره دیرش میشه من دخترم ۱۶ عروس کردم گفت برای خودتون میگم دیر بشه موقعیت نیس

من به این ننیجه رسیدم همه پسرا دوست دارن کم سن بگیرن

اونایی هم که همسن میگیرن دختره سطح باباتر از خودشونه که باسن اش کنار میان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هر سالی ک بگذره کلییی بزرگ میشی

انگار بیشتر پخته میشی و درکت بالاتر میره

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH

هرکس با توجه به شرایط خانواده و فرهنگ شهر و شرایط خودش باید تصمیم بگیره 

برای همه که نمیشه یه نسخه پیچید

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بنظر منم دختر  از بیست اینا  به بعد اگه کیس مناسب بود ازدواج بکنن پسرا رو باید از همه نظر سنجید نمیشه به قطعیت گفت ممکنه حتی بیست یکی دو ساله هم خوب و مسیولیت پذیر باشه ممکنه یه مرد  چهل ساله هم خوب نباشه 

خب اینطوری باشه ادم ۶۰ سالگی ازدواج کنه هرچی بالاتر بهتر😐

نه دیگه 60زیاده😂😂

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH

حتما قبلا خواستگار داشتین رد کردین؟

تا ۲۱ سالگی اره فکر میکردم زوده واقعا هم تو فکرش نبودم نه خودم نه خانواده یهو اومدم به خودم دیوم ۲۴سالم شدو همه اصناها شوهر کردن

شکرت خداجون💕

نظری ندارم

چون ازدواج سن نداره و از بعد ۱۸ خب دختر دیگه بزرگساله و با خودشه انتخاب همسر

کلا هر وقت عاشق شدی و طرف به دردبخور بود اوکیه

ولی پسرا الزاما دنبال کم سن نیستن

صرفا یکی به دلشون بشینه و قیلفشو بپسندن حله😂

من حتی مورد بوده پسر کوچیکتر از خودم میخواست منو

البته اون زمان نامزد داشتما،منظورم اینه سن چیز خاصی نیس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه