2777
2789
عنوان

بوی پول میاد همی😀

993 بازدید | 14 پست

بخونید؛ خیلی جاالبه..!!

امسال: اسفند ماه سال ۹۶ در زندگی شما تکرار نخواهد شد!!

برای اینکه اسفند امسال ۴ تا شنبه ،۴ تا یکشنبه ،۴ تا دوشنبه ،۴ تا سه‌شنبه ،۴ تا چهارشنبه،۴ تا پنجشنبه و ۴ تا جمعه داره!! که این اتفاق هر ۸۲۳ سال یکبار اتفاق میفته؛ این اتفاق به کیف پول معروفه.. پس این متنو برای حداقل ۵ نفر یا ۵ گروه بفرست تا در عرض ۴ روز پول بیاد دستت!!

این متن بر اساس افسانه فنگ شو هست که در عرض ۱۱ دقیقه پس از خوندن باید فرستاده بشه!!

دوستانی که کنجکاون میتونن توی اینترنت سرچ کنید!!!

هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب👍👍

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

خلاصشو یکی بگه.

حال ندارم بخونم😥

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

چجوری من هر سال ده تا از این پیامها میبینم که همشون هم میگن این اتفاق هر شونصد سال یه بار میافته؟ 

این پیامها کیف پول هست واقعا ولی پولش میره به جیب اونی که دلش میخواد این متنا منتشر بشه یه سایتایی هستن اینجوری پول درمیارن یادبگیرید

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بوشو نمیخوام خودشو میخوام 😥😭😭😭😭

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

الان دقیقن باید چیکار کنیم?? تو یه وضعی هستم که هر چی در مورد پول بشنوم باور میکنم😐😐

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

والا منم از پیامها زیاد دیدم و خیلی راحت ازش رد شدم چون واسم جذابیتی نداشتن ولی این یکی با بقیه فرق داشت چون توش بوی پول به مشام میرسید گفتم بفرستم بلکم فرجی بشه😁😁