2777
2789
عنوان

نودوهشتیا خونای قدیم بیاین جون من

151 بازدید | 11 پست

سلام و پیشا پیش ممنون از نظراتتون.

بچه ها نودوهشتیا رو یادتونه؟

انقدر میشستیم این رمانای آبگوشتی رو میخوندیم که یه گوشه خشک میشدیم😁

درخواستم اینه

من داستان یکی از رمان هایی که قدیم خوندم رو براتون خلاصه میگم و شما اگر اسمشو یادتونه بهم بگین چون خیلی رو مخمه و هرکاری میکنم اسمشو یادم نمیاد...

ممنونم.

داستان درباره یک پسری بود که اسمش مانی بود فک کنم. خودشو خیلی شوخ و شاد نشون میداد این پسره ولی تو دلش غم بود چون فرزند آخر خانواده بود و ناخواسته بود و به همین خاطر مامانش اصلا بهش محبت نمیکرد و بهش هیچ احساسی نشون نمیداد و این پسره سرطان میگیره و خیلی زندگیش سخت میشه و آخرشم میمیره و اون آخر تو بیمارستان مامانش بهش ابراز عشق میکنه و پسره با آرامش از دنیا میره.

یادمه اون موقع که این رمانو خوندم ۱۶ یا ۱۷ سالم بود و انقدر این رمان غمگین و مریض بود که تا چند وقت گریه میکردم.

تورو خدا هرکس یادشه اسمشو بگه.

أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.
عاشق زن داییش نبود و داییش فوت کرده بود؟؟

نمیدونم عشق و ایناشو یادم نیست بیشتر داستانش حول محور کمبودای محبت و خانوادش بود

أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه هستی من؟

بزار برم سرچ کنم ببینم همینه....اگه همین باشه دعات میکنم

همه هستی من؟

وای دختر عاشقتم .... خودش بود.... الهی بهترین ارزوهات امشب برآورده بشه

بچه ها یادمه اینو میخوندم پر پر میزدم 

تیکه تیکه میشدم

انقدر گریه میکردم که نگو

وای خدا خل بودم خلللل

یادش بخیر

ممنون از همه دوستان عزیزززززز

شب خووووووش

امیدوارم شااااااد و خوشحال باشین