2777
2789
عنوان

سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 60 پست
خودم میتونم تحمل کنم با اینکه سخته، اما از تبعات اجتماعیش بدم میاد

به نظرمن سیگاری ها وجهه اجتماعی ندارن

من که خیلی بدم میاد

قصد توهین ندارم نظرشخصیمه

اگه بدت میاد رد کن

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نکرد چی؟ اگه بعدا دوباره شروع کرد

بستگی ب آدمت داره من داییم سیگاری بود بدجور

وقتی بچه دار شد ترک کرد الان 8 سال نمیکشه 

ولی اصلا آدم سیگاری نه 😫

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
بنده خدا سیگار میکشه دیگه دزدی که نمیکنه

اخه شرطم واسه اینکه وارد رابطه بشیم ترک سیگار بود اما الان اومده میگه به خدا نمیتونم از خواب و خوراک افتادم 

نمیگه ترک هم نمیکنه ها میگه مدت طولانی تری زمان میخواد 

خودم میتونم تحمل کنم با اینکه سخته، اما از تبعات اجتماعیش بدم میاد

تبعات اجتماعی ؟؟دیگه سیگار که تبعات اجتماعی نداره ،مسلما اگر سیگار نکشه خیلی بهتر هست اما اگر این موضوع انقدر برات مهم هستش ،به این موضوع بیشتر فکر کن

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده
به نظرمن سیگاری ها وجهه اجتماعی ندارن من که خیلی بدم میاد قصد توهین ندارم نظرشخصیمه اگه بدت میاد ...

آره، یه زمانی سیگار کشیدن کلاس محسوب میشده، اما الان اوووج بی کلاسیه

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...

ببين هيچ مرد سيگاري سيگارشو به خاطر هيچكس نميذاره كنار  شايد جلو شما نكشه بستگي به خودت داره بتوني كنار بياي يا نه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

اگه سیگار کشیدنش رو مخته. همین الان رک بهش بگو. ولی انتظار نداشته باش که حتما ترک کنه یا هیچ تضمینی نیست که اگه ترک کرد بعدا دوباره شروع نکنه. من یکیو می شناسم که خودش راضی نیست که سیگار می کشه و میگه لطفی نداره ولی نمی تونم ترک کنم. در۱من خیلی از مردا قبل از ازدواج سیگاری نبودن ولی بعدش شدن. همه اینا رو درنظر بگیر. امیدوارم خوشبخت بشی.😊

چشمانم را شستم سهراب،☺ بدتر شد كه😨حالا دروغ ها🎭رو شفاف تر ميبينم...🙁