2777
2789
عنوان

بیاید کمکم کنیییین

62 بازدید | 12 پست

خانومای خوشگل سلام.

من چند ماهه با پسری اشنا شدم. بهش گفتم تا حالا رابطه جنسی نداشتم و اینکارو نمیکنم بهم گفت مشکلی نداره و احترام میذارم.

بعد یه مدت که گذشت، بارها گفته که دلش میخواد رابطه مقعدی داشته باشیم و من مخالفت کردم و جدا شدم بعدش خودش برگشت و گفت نمیخوام بخاطر این موضوع کات کنیم و من نمیخوامش.

ولی الان باز به شوخی یا جدی اسمش رو میاره.

شما این مدل رابطه داشتید؟ چیکار کنم؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تحت هیچ شرایطی این کار رو نکن. ببین دارم بهت میگم نکنننننن. به حدی زگیل و درد و مرض زیاد شده که حتی نمیتونی فکرشو بکنی. مشخصه آقا بار اولش نیست و تو نمیدونی ممکنه چقدر بدبختی پیش بیاد برات

سختمه. بهش وابسته شدم. موقعیت خیلی خوبی هم هست. ولی نمیتونمم این کارو کنم. نمیفهمم چرا بعضی مردا علا ...

خب وابسته شدی ینی چی الان تاپیک زدی ینی دنبال تایید کردنی ؟؟؟

مرسی عزیزم بابت راهنماییت❤️درسته حرفت. باید همینکارو کنم.

قربونت. ببین اگه گفت کاندوم استفاده میکنم و اینا گول نخوریا دختر، حتی از طریق اونم منتقل میشه. خیلی مراقب خودت باش🤍💋

قربونت. ببین اگه گفت کاندوم استفاده میکنم و اینا گول نخوریا دختر، حتی از طریق اونم منتقل میشه. خیلی ...

با این ادم عوضی کات میکنم. مشخصه هدفش صرفا چیز دیگه ست و میخواد بهم اسیب بزنه.