2777
2789
عنوان

بیبی دیجیتال

| مشاهده متن کامل بحث + 6664 بازدید | 40 پست

سلام استارتر.. خدا خیر دنیا و آخرت بهت بده.. یکم دلم با حرفات آروم شد.. دختر منم وقتی آهنگ میزاریم دورخودش میچرخه.. و اللن این چرخشش زیاد شده و توو حالت عادی هم میچرخه.. از بدو تولد تا الان ک دو سال و نیمشه هم تی وی و گوشی نگاه کرده.. بنظرتون بیبی دیجیتال شده یا طبیعیه بچه دور خودش بچرخه؟؟  خیلی نگرانم توروخدا جوابمو بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزی که این پست رو نوشتید مربوط به بیبی دیجیتال، لطفا جوابمو بدین سوال داشتم خیلی نگرانم

سلام عزیزم تو گوگل سرچ کنید پادکست هایه خانم دکتر ولا موسوی کامل راهنماییتون میکنه .ولی در کل باید فضای مجازی قطع بشه هم واسه خودتون هم بچه نباید تلوزیون و گوشی و اهنگ روشن کنید و اسباب بازی ها ش رو محدود کنید و بدون موزیکال باشه .و به بچتون اعتماد کنید و ازادی بدید محبت کنید .بکن نکن نداشته باشید .باهاش مهربون باشید و مثل یه بچه ی عادی حرف بزنید باهاش.

عزیزم پسر منم بی بی دیجیتاله میشه بیشتر بگید چکار براش کردین که درست شد

سلام عزیزم تو گوگل سرچ کنید پادکست هایه خانم دکتر ولا موسوی کامل راهنماییتون میکنه .ولی در کل باید فضای مجازی قطع بشه هم واسه خودتون هم بچه نباید تلوزیون و گوشی و اهنگ روشن کنید و اسباب بازی ها ش رو محدود کنید و بدون موزیکال باشه .و به بچتون اعتماد کنید و ازادی بدید محبت کنید .بکن نکن نداشته باشید .باهاش مهربون باشید و مثل یه بچه ی عادی حرف بزنید باهاش

سلام عزیزم لطفا درخواست منو قبول کن

سلام عزیزم تو گوگل سرچ کنید پادکست هایه خانم دکتر ولا موسوی کامل راهنماییتون میکنه .ولی در کل باید فضای مجازی قطع بشه هم واسه خودتون هم بچه نباید تلوزیون و گوشی و اهنگ روشن کنید و اسباب بازی ها ش رو محدود کنید و بدون موزیکال باشه .و به بچتون اعتماد کنید و ازادی بدید محبت کنید .بکن نکن نداشته باشید .باهاش مهربون باشید و مثل یه بچه ی عادی حرف بزنید باهاش

سلام استارتر.. خدا خیر دنیا و آخرت بهت بده.. یکم دلم با حرفات آروم شد.. دختر منم وقتی آهنگ میزاریم د ...

عزیزم بچتون خوب شد انشالله ؟ منم مصکل شمارو دارم ، جواب دادن و راهنماییتون خیلی کمکم میکنه🙏🏻دعاتون ...

سلام عزیزم 

دختر من تا حدی پیشرفت داشته، اما کوه مشکلات رو داره تاخیرش زیاده