2821
2789
عنوان

پدرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 44 پست

اگه از نظر مالی مشکل نداری خونه اجاره کن برای راحتی خودت اگه نه که یه جوری باید کنار بیای عزیزم درکت میکنم خیلی سخته

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 
خخخخخ من نمیفهم چرا اینجوری میکنه وضعشم خیلی خوبه ولی میخاد اذیت کنه

خودتون دست به کارشین یابرین مستاجرنشینی یاخونه بخریدمنت اونارونکشین

نی نی سایت جدیدبراتون پیداکردم که کنارتبادل آرزوهای مادی ومعنوی تون روثبت می کنیدوشرکت های بزرگ اسپانسرآرزوهای شایسته میشن لینک درتاپیک آخرم😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نظر خودمن اینکه هرکی پیش پدرش زندگی میکنه پیشرفت نمیکنه. پدربزرگ خودم به پدرم گفته بود پیش ما زندگی کن آخرش خونه مال توعه دیگه. آخر بابام تو سن ۵۰ سالگی از خواب غفلت بیدار شد. داداشاش همه چند طبقه دارن. پدرمن موند اونجا هیچی واسه خودش پس انداز نکرد. خونه رو هم  بش ندادن. و ازشون جدا شد

عید آن رو مبارک بادم، که تو آبادی و من آزادم..🕊️

وظیفه اشه؟

امروز جرا تاپیکها اینطوری شده همه نشستن توخونه هاشون خانواده هاشون خونه بخره ماشین بده و...

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
ببین دوتا ماشین داره  هرجا میرهازشوهرمن ماشین میگیره یا میتونه بهترین جا خونه بخره نمیخره وخیلی ...

خب شما هم وقتی ماشینتون دست اوناس از ماشین اونا استفاده کنین .ولی اینکه میگید پولداره و بهترین جا خونه نمیگیره خب دلش نمیخواد .دیگه به هرحال اختیار پول خودشووو که داره .من درک نمیکنم شمارو .ببخشید🙄

پارسال نوشته بودم ایشالا من و عشقم به هم برسیم👫❤ بگو ایشالا☺ دیگه رسیدیممممممممم مرسی هرکی گفته بووود ایشالاااا  
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792